Annonce
Billund Ugeavis

Billund Bibliotekerne og Borgerservice genåbner

Billund Bibliotekerne og Borgerservice er genåbnet ovenpå de seneste ændringer i coronarestriktionerne. Foto: Billund Kommune

Billund Kommune: Magion Biblioteket, Billund Bibliotek og biblioteksfilialerne i Vorbasse og Sdr. Omme er alle genåbnet.

Bibliotekerne vil være åbne i den betjente åbningstid. Ønsker man at besøge biblioteket, skal man kunne forevise gyldigt coronapas og ID. Har man ikke et coronapas, kan man fortsat afhente reserverede materialer med mere Magion Bibliotekets bagindgang, samt ved hovedindgangen til Billund Centret.

I Borgerservice er der ligeledes krav om fremvisning af gyldigt coronapas og ID. Man skal samtidig huske at bestille tid, inden man møder op.

Biblioteksfilialerne i Vorbasse og Sdr. Omme er åbne i de frivilliges normale træffetid. Her er der også krav om fremvisning af coronapas og ID. Vorbasse Bibliotek holder i en periode ekstra åbent om fredagen fra klokken 15.00-17.00. Fredag formiddag er det muligt at blive kviktestet i Vorbasse Fritidscenter.

Billund Centret er fortsat lukket, så man kan ikke benytte faciliteterne i forhallen. Skal man besøge biblioteket eller Borgerservice, skal man benytte hovedindgangen ved torvet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce