Annonce
Billund Ugeavis

Billund-borgere medvirker i ny dokumentar om corona

Restaurantchef Michael Holdt fra Refborg Hotel er blandt de personer, som er blevet fulgt til dokumentaren. Foto: Kristian V. Skjoldborg
Borgere og virksomheder fra Billund Kommune bliver hovedroller, når der til august sendes dokumentarer om livet under coronaen.
Annonce

Billund Kommune: I løbet af august bliver virksomheder, personer og institutioner i Billund Kommune hovedroller i nye tv-serier, der ruller over skærmen på både landsdækkende og regional tv.

Dokumentarkompagniet, der blandt andet har produceret "Daginstitutioner bag facaden", "Mysteriet om Ove Pedal" og "Moskeerne Bag Sløret", har i knap tre måneder - fra slutningen af marts til midten juni - fulgt nogle af kommunens borgere og virksomheder under coronaepidemien.

I sidste ende skal optagelserne blive til serier, som vises på Tv2 og Tv Syd.

Corona-dokumentar fra Billund Kommune

Produceret af filmselskabet Dokumentarkompagniet.

Omhandler personer, virksomheder og offentlige institutioners oplevelser under coronaepidemien.

Der er blevet filmet i Billund Kommune siden slutningen af marts til begyndelsen af juni.

Bliver sendt på TV Syd og TV 2 i løbet af august.

Yderligere informationer om form, indhold og længde bliver offentliggjort senere af filmselskabet.

I de knap tre måneder har holdet bag Dokumentarkompagniet blandt andre fulgt borgmester Ib Kristensen (V), ejer af Refborg Hotel og Spiseri Torben Klovborg, Billund Lufthavn, diverse plejehjem og medarbejdere i Legoland.

Fra begyndelsen af projektet har formålet med optagelserne ifølge Dokumentarkompagniet været at afdække de negative som positive følgere af coronaepidemien.

Annonce

Med til fest og fyringer

Filmselskabet har blandt andet været med på sidelinjen, da de mange fyringer i lufthavnen blev en realitet. De var med til åbningen af Legoland, der ikke kunne holde den samme åbningsfest, som de plejede, og de fulgte Torben Klovborg tæt, da han stablede coronashowet ”Billund står sammen – hver for sig” på benene. Kameraerne var endda med til showet og fulgte hotelejeren bag kulisserne.

En af de medvirkende er restaurantchef Michael Holdt fra Refborg Hotel og Spiseri.

Michael blev kontaktet i midten af marts, og det blev aftalt, at Dokumentarkompagniet skulle komme til statsministerens næste pressemøde. Og lige pludselig stod et tv-hold i restaurantchefens stue og filmede familien, mens de alle så på Mette Frederiksens udmeldinger.

- Man vænner sig sjovt nok til at blive filmet. I begyndelsen var vi en smule nervøse, men når det var anden og tredje gang, de ringede, så var vi klar. Det blev mere naturligt, for man fik også et forhold til dem, siger restaurantchefen.

De endelige datoer for visning på tv og uddybende informationer omkring indholdet og længde vil blive offentliggjort senere.


Man vænner sig sjovt nok til at blive filmet. I begyndelsen var vi en smule nervøse, men når det var anden og tredje gang, de ringede, så var vi klar. Det blev mere naturligt, for man fik også et forhold til dem.

Michael Holdt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce