Annonce
Billund Ugeavis

Billund er fuld af overraskelser

Læserbrev: Jeg blev virkelig overrasket, da jeg i JydskeVestkysten den 10. januar læste, at vi havde fået en hundeskov i det sydlige Billund – glædelig overrasket i første omgang.

Nu ved jeg ikke, hvad kriterierne er for en hundeskov, men jeg forestiller mig ikke, at det er tæt skov – og min første tanke kan jeg ikke slippe: er rådyrene lukket inde eller ude?


Men når jeg tænker pris og egnethed, så kan jeg stadig ikke fatte, at fåreanlægget ikke er blevet omdøbt til hundeskov.


Håndværksmæssigt er det noget af en indhegning med gedigne låger. Den nordlige kunne jeg nu ikke komme ind ad, men det er jeg nu også ligeglad med. Jeg kan heldigvis se og høre, at det nye anlæg bruges.

Men når jeg tænker pris og egnethed, så kan jeg stadig ikke fatte, at fåreanlægget ikke er blevet omdøbt til hundeskov – hvor vi kan se hundene lege og lade natur være natur. Her er både vand og indhegning. Fårenes bid har ikke givet lyngen mere liv, og hægen er død indenfor hegnet. Det er bare at skifte fåreportrætterne med hunde.

For vore udenbys gæster er der også overraskelser ved de forhøjninger, det er blevet så populært at lave på vejene. Selvfølgelig skal forhøjningerne signalere forsigtighed for bilisterne, men jeg undrer mig alligevel over, at der åbenbart ikke er regler for stejlheden af skråningerne til/fra forhøjningerne. Det kunne dog lade sig gøre at få Matas-rampen glattet lidt ud, så bundkarrene ikke går imod længere. Men på Sportmaster-siden ligger forhøjningen så tæt på et par nedfaldsriste, at det ikke er sådan lige.

Overrasket blev jeg også, da jeg i fåreanlægget svingede ud mod Nordmarksvej og så, at hjørnetræet var kappet ved jordoverfladen. På sporene i den fugtige sti kunne jeg se, at det var for at gøre plads til Park og Vejs mandskabsvogn. Uden træ slippes der så for at åbne låger eller led andetsteds. Må jeg tage en sav med, så jeg kan komme ind ved leddet?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce