Annonce
Billund Ugeavis

Billund Erhvervsfremme har bestyrelsen på plads

Gitte Ottosen er blevet genvalgt som formand for Billund Erhvervsfremme. Arkivfoto

Billund: Den årlige generalforsamling i Billund Erhvervsfremme blev holdt virtuelt tirsdag den 2. marts med deltagelse af i alt 40 personer.

Formand Gitte Ottosen lagde i sin beretning vægt på, at foreningen er godt i gang med at opbygge det nye iværksættermiljø Grow, der rummer store perspektiver for erhvervslivet i Billund Kommune.

Ved det efterfølgende valg til bestyrelsen blev såvel Flemming Nørbygaard som Jesper Dahlmann og Gitte Ottosen genvalgt. Nikolai Friis, Billund Varmeværk, og Marianne Thorø, Billund Online, blev genvalgt som suppleanter.

Bestyrelsen konstituerede sig herefter med Gitte Ottosen, Best Energy, som formand, Jesper Dahlmann, Erhvervsgymnasiet Grindsted, som næstformand, Jeppe Hebsgaard Laursen, Zebicon og formand for AB Iværksætter, Flemming Nørbygaard, Billund Handelsforening og formand for AB Detailhandel, Jesper Jensen, Skechers/SkoUniverset og næstformand i AB Detailhandel.

Derudover består bestyrelsen af Ib Kristensen, Billund Byråd, og Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, Billund Byråd. Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen deltager som observatør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce