Annonce
Billund Ugeavis

Billund Fun Palace 2020 bliver udendørs og online

Billund Fun Palace kommer i år til at være noget anderledes. Foto: Jørn Deleuran
Billund Fun Palace bliver anderledes i år. I stedet for at blive afholdt ét sted, vil aktiviteterne blive spredt rundt omkring fysisk og virtuelt.
Annonce

Billund: Årets Billund Fun Palace bliver noget anderledes end sidste år, hvor det blev afholdt på BillundSkolen i tre timer med omkring 300 deltagere.

Billund Fun Palace er et verdensomstændende koncept, hvor lokale kreative borgere arrangerer aktiviteter for deres medborgere.

Billund Fun Palace vil i år invitere borgere til at dele deres kundskaber og passioner udendørs eller online lørdag den 3. oktober.

De udendørs aktiviteter kan finde sted på legepladser, i en skov eller bare for nogle få deltagere i Billund. Både de fysiske og online aktiviteter foregår mellem klokken 9 og klokken 16, og aktiviteterne vil variere i længde.

Det er stadig muligt at tilmelde sig med en aktivitet, og er der brug for ekstra materialer, vil det være muligt at få et tilskud.

Annonce

En kæde af sten

Billund Fun Palace inviterer også alle interesserede til at skabe den længst mulige kæde af sten.


Efter et fantastisk arrangement i 2019, så vi alle frem til at lave et større event i år, men som det er lige nu, kan det ikke lade sig gøre

Cecilia Soque


- Vi ville lave noget, som alle kan bidrage til på deres egen kreative måde, og hvor vi stadig skaber noget sammen, siger Auriane Knapp, der er en del af Fun Palace teamet.

For at være med, skal man male en sten og tage den med til Frirum på Skolevej lørdag den 3. oktober mellem klokken 11 og 14, hvor stenen vil blive lakeret.

- Efter et fantastisk arrangement i 2019, så vi alle frem til at lave et større event i år, men som det er lige nu, kan det ikke lade sig gøre. Det er dog stadig muligt at hylde kreativiteten i lokalsamfundet, siger Cecilia Soque, der ligeledes er en del af teamet bag Billund Fun Palace.

Kan man ikke vente med at bidrage til stenkæden, er der lige nu materialer til at male sten på biblioteket og på sprogskolen. Der er også blevet leveret sten og materialer til skolerne, børnehaverne og Billund Plejecenter.

Billund Fun Palace

Et koncept hvor lokale laver aktiviteter for lokale.

Finder i år sted den 3. oktober.

Aktiviteterne vil foregå udendørs og/eller online.

Man kan læse mere om arrangementet på den officielle hjemmeside for Fun Palace.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Vorbasse Kro lukker

Billund Ugeavis

Tyv på spil i Mølleparken

Annonce