Annonce
Billund Ugeavis

Billund har taget godt imod nyt fitnesscenter: Flere hold og crossfit for børn på vej

Michael Röhl (th) har siden 1. september drevet FitnessCorner på Kløvervej 24. Foto: Kristina V. Skjoldborg
1. september åbnede Billund Kommunes første crossfit-inspireret fitnesscenter, der snart udvider med flere hold for både børn og voksne.
Annonce

Billund: Billunds første crossfit-inspireret fitnesscenter, FitnessCorner, er ifølge ejeren kommet godt fra start.

- Det er gået over alt forventning. Jeg havde ikke regnet med så stor opbakning, som jeg har fået, siger Michael Röhl, der både er ejer af og træner i FitnessCorner.

Centeret, der ligger på Kløvervej 24, tilbyder holdtræning med fokus på funktionel træning, som er en træningsform, der bunder i kroppens naturlige bevægelser og at arbejde med sin egen kropsvægt. Træningsformen er også bedre kendt som 'crossfit'.

Centeret har indtil videre omkring 70 medlemmer, der kan vælge at træne selv eller deltage på et eller flere af de hold, Michael Röhl tilbyder flere gange i ugen.

Indtil nu har minimumsalderen for at melde sig ind været 15 år, men fra 2020 vil der komme nye hold, hvor aldersgrænsen er noget lavere. Planen er nemlig, at der skal starte to børnehold op, et for børn mellem 8 og 11 år og et for børn mellem 12 og 14 år.

- Crossfit er også populært blandt børn. De skal selvfølgelig ikke løfte tunge vægte, her handler det om leg og bevægelse, siger Michael.

Årets historier

Vi ser tilbage på årets mest populære historie fra billund-ugeavis.dk

Vi finder personerne fra historierne igen og hører, hvordan det sidenhen er gået dem

Historien om at FitnessCorner åbnede, var en af de mest læste artikler i 2019

Læs den her: https://www.billund-ugeavis.dk/billundugeavis/Nyt-fitnesscenter-og-alternativ-behandling-i-Billund/artikel/404673

Annonce

Ikke kun træning

Der vil også være nyt for de voksne i 2020.

- Vi vil beholde de hold, vi har nu, men der vil komme mere styrke og også et tidligt morgenhold, siger Michael Röhl, der også forventer at afholde events med foredrag i løbet af året.

Han har også indgået sin første firmaaftale med Billund Aquaculture, og et samarbejde med Billund Fodbold er ligeledes på vej.

- Jeg håber at kunne indgå flere firmaaftaler i fremtiden, siger Michael.

Da den garvede fitness-træner åbnede sit center 1. september, var det vigtigt for ham, at centeret blev andet end et sted, hvor medlemmerne kun kom for at træne. De skulle også engagere sig socialt, hvilket er lykkedes.

- Her er en rigtig god stemning, og helt af sig selv er der kommet et fællesskab blandt medlemmerne i centeret, hvor folk snakker med hinanden både før og efter træning. Det er noget af det bedste, der kunne ske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce