Annonce
Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Med ni stemmer blev Marcus Hansen kampens spiller, da Billund slog Ansager med 8-0. Privatfoto

Billund: Det blev en komfortabel sejr over Ansager på hele 8-0 til Billund IF i serie 4.

- Det blev en komfortabel sejr over Ansager. Når man vinder 8-0, så er der selvfølgelig ikke så meget at diskutere. Mens vi rigtig gerne vil blande os helt i toppen, så er Ansagers situation, at de lige skal finde fodfæste efter oprykningen sidste år. Men bare vent, de kan sagtens komme til at drille nogle af de andre, siger Billund-træner Søren Madsen og fortsætter:

- Vi kom lynhurtigt foran, da Nikolaj Trangbæk scorede i det første minut, men derefter skulle der gå en halv times tid, inden vi for alvor fik åbnet dem op. Især i anden halvleg bliver der ekstra meget plads til os, og så gik det ellers slag i slag. Det var dejligt med mange mål, men det var også godt, at forsvaret bevarede fokus hele kampen igennem og spillede bundsolidt og ikke gav nogen chancer væk overhovedet.

Billunds scoringer blev sat ind af Jonathan Plagborg, fire mål, Marcus Hansen, to mål, og Nikolaj Trangbæk og Matias Mogensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce