Annonce
Billund Ugeavis

Billund IF har lang vej til oprykning

Det ser nu mere end svært ud for Billund IF at nå en af de pladser, der giver mulighed for oprykning. Arkivfoto: Alex Hermann
Weekendens 1-0-nederlag i lokalopgøret mod Grindsted GIF sender Billund langt væk fra den oprykning, der ellers blev drømt om.

Billund: Sæsonens store mål om oprykning ser ud til at være forspildt for fodbolddrengene i Billund IF. Fredag aften tabte holdet med 1-0 i et lokalopgør mod Grindsted GIF, og dermed ser oprykningen ud til at være langt væk.

- Vi formåede at skabe et hav af chancer, men kvaliteten i afslutningerne var simpelthen for dårlige. Antallet af store chancer var tocifret, og når Grindsted intet skabte, er det stadig svært at forstå, hvordan Grindsted hev den 1-0 sejr hjem, fortæller Billund-træner Jan Skov.

Ikke desto mindre vandt Grindsted på den scoring, der blev sat ind efter en halv times spil. Dermed har holdet overhalet lokalrivalerne i stillingen.

Annonce

- Målet før sæsonen var oprykning, men det løb er kørt. Med nederlaget blev vi endda overhalet af Grindsted i tabellen. At blive overhalet af Grindsteds 2. hold gør ondt på stoltheden, og det i sig selv må være benzin nok til at hanke op i os selv. Drengene er talentfulde og spiller flot og underholdende fodbold. Men rutinen og koldblodigheden mangler i begge ender. Uden det må vi bare erkende, at vi ikke er bedre end serie 4, siger Jan Skov.

Billund IF spiller på hjemmebane på fredag, hvor Karstoft IF kommer på besøg på kunstgræsset ved Billund Idrætscenter til en kamp, der bliver fløjtet i gang klokken 19.

Andre har stadig mulighed for oprykning

Til gengæld er Team BFO fortsat med i kampen om en oprykningsbillet. Selvom det i weekenden blev til et nederlag på 3-1 til topholdet fra Brande, ligger Team BFO fra Filskov og Sdr. Omme på 2. pladsen i rækken. Holdet skal i sine kommende tre kampe møde rækkens tre bundhold og bør derfor have gode muligheder for at sætte point på kontoen.

Vorbasse Boldklub styrer til gengæld direkte mod en oprykning. Med blot fire kampe tilbage i sæsonen ligger holdet på førstepladsen efter otte sejre i 10 kampe. Torsdag aften blev det til en sejr på 1-0 på hjemmebane i et topbrag mod Lunderskov og Fynslund. Dermed topper de to hold rækken med lige mange point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce