Annonce
Billund Ugeavis

Billund Lufthavn ansætter ny ruteudvikler

Kaspar Andreas Nissen skal være med til at styrke ruteudviklingen og markedsføringen af Billund Lufthavn. Foto: Jonas Ahlstrøm.

Billund: 31-årige Kaspar Andreas Nissen tiltræder som markeds- og ruteudvikler i Billund Lufthavn den 1. marts.

Med 10 års erfaring inden for luftfragt fra blandt andet SAS, Qatar Airways, Leman og senest Københavns lufthavne skal han arbejde på at få flere direkte fragtfly til Billund Lufthavn. Det skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

Billund Lufthavn oplever ifølge pressemeddelelsen en stor interesse fra eksisterende flyselskaber om genetablering af deres ruter, men også flere nye flyselskaber melder sig på banen med stor interesse for Danmarks næststørste lufthavn.

– Det er den helt rigtige beslutning for os at skalere op netop nu med en stærk ruteudviklingsprofil som Kaspar. Lufthavnen håndterer allerede 74.000 tons luftfragt årligt, men vi ser et stort potentiale for at øge antallet af fragtfly. Her vil Kaspar med sit netværk og kendskab til branchen tilføje ny viden og kompetencer til vores team, siger Jesper Klausholm, marketingchef Billund Lufthavn, ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce