Annonce
Billund Ugeavis

Billund Lufthavn håber på fremgang

Jan Hessellund håber på, at der over sommeren kommer flere passagerer i Billund lufthavn. Foto: André Thorup
15.840 passagerer rejste i juni igennem Billund Lufthavn. Det er 4,2 procent af sidste års passagertal, men lufthavnen tror på fremtiden.
Annonce

Billund: Juni er normalt en måned fuld af glæde og rejsefeber i Billund, men i år er der kun gået 4,2 procent af sidste års passagertal igennem terminalen. 15.840 passagerer ialt.

Det oplyser Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

Af den fremgår det, at hverdagen er blevet anderledes, og lufthavnen har tilpasset sig den nye virkelighed.

- Bunden er nået, og vi har arbejdet på at synliggøre trygheden i lufthavnen. Der er en beslutsomhed om, at vi skal arbejde os igennem krisen, som er ved at vende, siger administrerende direktør, Jan Hessellund.

Annonce

Forventer flere passagerer

Bravo Tours, Apollo, Primo Tours, Balkan Holiday, TUI, Spies og SunWeb har ifølge lufthavnen alle været hurtige til at tilpasse sig, og det betyder, at sommeren ikke er helt tabt.


Bunden er nået, og vi har arbejdet på at synliggøre trygheden i lufthavnen. Der er en beslutsomhed om, at vi skal arbejde os igennem krisen.

Jan Hessellund


- Sommeren bliver langt fra som forventet, men der er alligevel både rejsende og rejsebureauer, der har bevaret troen på at få en bid af sommeren syd på. Rejsepakkerne er populære blandt danskerne, og der kommer hele tiden nye ruter og flere flyselskaber tilbage. Så vi forventer, at vi stille og roligt får flere passagerer igen - måske helt op til 25 procent af vores normale passagertal i juli og august, siger Jan Hessellund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce