Annonce
Billund Ugeavis

Billund Q indsamler juletræer

Den 30. december afhenter Billund Q juletræer inden for bygrænsen. Privatfoto
Onsdag den 30. december kan man komme af med sit juletræ, når fodboldspillerne fra Billund Q indsamler juletræer i Billund til fordel for deres træningslejr.
Annonce

Billund: Før vi har set os om, er julen ovre, og træet i stuen vil have udtjent sin julepligt, og skal skaffes af vejen.

Man behøver dog ikke køre af sted med træet til genbrugsstationen. Igen i år kører fodboldpigerne fra Billund Q rundt og indsamler juletræerne indenfor bygrænsen. Det sker onsdag den 30. december mellem klokken 11.30 og 13.00.

Som kvittering for deres arbejde håber pigerne på en skilling på mellem 30 og 50 kroner pr. træ, som et tilskud til deres træningslejr til marts næste år.

Pengene kan hænges i en pose på træet eller overføres via mobilepay nummeret: 7330BQ.

- Selvom pigerne er meget omhyggelige med at indsamle alle træer, kan det ske, der mangler et enkelt. Så kan man ringe eller sende en sms til 61764476, siger træner for Billund Q, Flemming Vesth, i en pressemeddelelse.

Annonce

Bliver til flis

De indsamlede træer afleveres foran Billund Varmeværk, som omdanner dem til flis.


Alt tæller, for det gode ved juletræer er, at de er knastørre

Nicolai Friis, direktør for Billund Varmeværk


- Det gør vi, fordi det er en god idé, og fordi vi ikke synes, at træerne skal deponeres, hvilket har været tilfældet før. Vi kan lige så godt få noget fornuftigt ud af det, så de indgår i produktionen af varmen, siger direktør for Billund Varmeværk, Nikolai Friis.

Og ingen juletræer er bedre end andre, så selvom man sværger til rød- eller blågran, kan de altså også bruges i varmeproduktionen.

- Alt tæller, for det gode ved juletræer er, at de er knastørre, så det går stærkt, når de brændes af, fortæller direktøren.

Juletræerne bliver omdannet til flis med det samme, de ankommer til varmeværket den 30. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce