Annonce
Billund Ugeavis

Billund skal lære playline at kende

Lucy Read, Amanda John og  Rachel Faulkner. Foto: Raimonda Kulikauskiane
Nu vil kommunen i samarbejde med virksomheden Culture Shift få gjort playline-ruten synlig i folks bevidsthed.
Annonce

Billund: Playline er den 3,8 kilometer lange rute, der forbinder Billunds midte med nogle af byens store attraktioner, Lego Campus og skulpturparken.

Nu skal flere kende til rutens eksistens, og derfor har kulturvirksomheden Culture Shift og Billund Kommune indgået et samarbejde om at synliggøre playline.

- Vi havde længe tænkt på, hvordan playline kunne synliggøres. Playline forbinder byen, men hvordan kan vi forbinde de mennesker, der lever her? siger Rachel Faulkner, der er en del af Culture Shift sammen med Amanda John og Lucy Read.

Netop at forbinde lokalsamfundet ligger de tre kvinder meget på sinde.

- Det er godt at føle, at man hører til. Vi har et nyt lokalsamfund bestående af danskere og internationale, og vi vil gerne bygge broer blandt folk, siger Rachel Faulkner.


Vi har planer om forskellige temaer og forskellige aktiviteter, man kan lave sammen eller individuelt

Rachel Faulkner, en del af Culture Shift


Frem til juni 2021 vil der hver måned være forskellige aktiviteter inden for et givent tema, og allerede her i juli er der tegneaktiviteter at give sig i kast med.

- Vi har planer om forskellige temaer og forskellige aktiviteter, man kan lave sammen eller individuelt, siger Rachel Faulkner.

Udover Culture Shifts initiativer er der blandt andet blevet opsat playline-skilte og et kort over området, der skal bidrage til, at ruten bliver mere kendt i byen. Idéen om playline kom første gang frem i lyset i forbindelse med Billund Byvision i 2015.

Det er ruten, som mikadoskiltene viser, at Cultureshift skal hjælpe med at synliggøre. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

50 års jubilæum i Lego-koncernen

Billund Ugeavis

Tyv løb med havetraktor

Annonce