Annonce
Billund Ugeavis

Billund slog Karstoft med 6-0

Billund IF vandt stensikkert med 6-0 over Karstoft IF. Arkivfoto: Alex Hermann
Det blev en sikker sejr til Billund IF, som fredag aften vandt med 6-0 over Karstoft IF.
Annonce

Billund: Fodbolddrengene fra Billund IF spillede sig i weekenden tilbage på tredjepladsen, da de fredag aften vandt en meget sikker sejr på 6-0 hjemme mod Karstoft IF.

Den omvendte kamp endte uafgjort, og da Billund var uden de to offensive profiler Jonathan Plagborg og Jes Dahlmann, kunne der være optakt til nervøsitet. Det skulle dog vise sig at være helt ubegrundet.

- Karstoft har momentvis vist, at de kan spille fornuftig fodbold. De har både teknisk dygtige spillere og fysisk kan de også være med, men deres defensiv mangler stabilitet. Det skulle også vise sig at være tilfældet i denne kamp, fortæller Billund-træner Jan Skov.

Mathias Mogensen lavede hattrick i løbet af kampens første 20 minutter, og inden pausen havde Joakim Dahl Jensen fulgt trop med yderligere to scoringer.

- Med 5-0 ved halvleg og sejren i hus faldt vi en anelse i niveau. Vi spillede os fortsat til mange chancer, men effektiviteten dalede, og det blev kun til et enkelt mål mere efter 69 min., hvor Mads med flot kombinationsspil og løb gjorde det til slutresultatet 6-0, siger Jan Skov.

Det var Mads Karstensen, som efter pausen lukkede kampen til slutresultatet 6-0.

Annonce

Oprykningen formentlig væk

Billund-træneren er glad og tilfreds med, hvad han så i opgøret mod Karstoft.

- Ud over det flotte spil og antallet af mål er jeg særlig tilfreds over vundne nærkampe og fokus på at opsnappe 2. boldene. Samtidig var det også en prøvelse af, om vi kunne klare os uden holdets topscorere, og den del kan man vist godt kalde godkendt, siger Jan Skov.

Billund skal i næste runde en tur til Herning-egnen for at møde bundholdet KLG i en kamp, der bør give tre sikre point. Men derefter venter en meget vanskelig opgave på udebane mod rækkens tophold fra Brande.

Det bliver dog vanskeligt at nå 2. pladsen, der kan give mulighed for oprykning. Den placering havner formentlig i Filskov og Sdr. Omme, da Team BFO er tre point foran Billund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Butikstorvet åbnede med regn og højt humør: - Byen bliver mere levende

Annonce