Annonce
Billund Ugeavis

Billund Specialfoder udvider

Billund Specialfoder ser frem til, at udvidelsen af butikken bliver færdig i begyndelsen af februar. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Billund: Billund Specialfoder udvider deres butik på Stilbjergvej. Pladsen var blevet for trang, så i september 2018 begyndte den 300 kvadratmeter store bygning at blive udvidet, sådan den bliver i alt 500 kvadratmeter. Om knap en måned er byggeriet færdigt.

- Vi kunne ikke vise alle de varer frem, som vi havde, fordi der ikke var plads til dem. Med den nye udvidelse kan vi vise vores varer frem, og samtidig skulle der gerne blive meget mere luft i butikken, siger Brian Studskjær, der er indehaver af Billund Specialfoder.

Med en udvidelse følger der også byggerod, der kan skabe problemer for kunderne.

- Jeg glæder mig til, vi får en rigtig indgang. På grund af byggeriet er vores indgang lige nu en almindelig hvid dør, som flere kunder ikke har kunnet finde. Vi har set, hvordan kunder er kørt væk igen, fordi de troede, vi havde lukket.

Brian Studskjær regner med og håber på, at de slå dørene op til en mere eller mindre spritny forretning i begyndelsen af februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce