Annonce
Billund Ugeavis

Billund Trav genåbner: Der er ledige pladser indenfor - men kun 50 må stå udenfor

Udenfor må der stå 50. Men der er også pladser indenfor, for eksempel i Café Staldsvinget, der ses i baggrunden. Arkivfoto: PR
Når Billund Trav genåbner 29. april, så kan bordene fyldes på spisestederne. Udenfor må der kun stå 50 på grund af forsamlingsforbuddet.

Billund: Publikum bliver opdelt, når Billund Trav genåbner den 29. april. Det skriver travbanen i et nyhedsbrev.

Indtil en halv time før ankomst kan man bestille en plads ved bordene i Café Staldsvinget, Restaurant Tarok og i hovedbygningens cafeteria. Udenfor må der kun stå 50. De fire grupper må ikke blande sig med hinanden.

I forhold til publikum udenfor, er der fortin for hesteejere. Det kan man læse mere om på Billund Travs hjemmeside.

10 løb

Der er 10 løb, der afvikles over to halvlege.

Først er der otte løb, hvor både professionelle og amatører dyster, og efter en pause på halvanden time, er der to løb for hobbykuskene.


Vi har håbet om, at de små coronaåbninger er et skridt på vejen mod en generel genåbning for vor sport, og indtil dette håber vi på jeres forståelse for de begrænsninger og udfordringer, de nuværende regler giver.

Fra Billund Travs nyhedsbrev


I nyhedsbrevet står, at det i første afdeling bliver spændende at følge Rene Kjærs årgangshåb, Figaro Sølvtop, i tredje løb. Efter tre sejre på stribe blev det senest til et 0, men Billund Trav har stor tiltro til, at parret atter er på rette spor i dag.

Morgendagens stjerner kan måske findes i femte løb, ”Made In Denmark”. Her mødes 12 danskfødte treårige hopper. På papiret er der mange spændende individer i feltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce