Annonce
Billund Ugeavis

Billund Y's Men's Club aflyser loppemarked

Til loppemarkedet i Billund Idrætscenter blev der sidste år solgt effekter for mere end 150.000 kroner. Billund Y's Men's Club vurderer dog, at det vil være umuligt at overholde myndighedernes regler om større forsamlinger, og derfor er årets udgave af loppemarkedet aflyst. Arkivfoto: Keld Stampe
Det vil i forbindelse med et loppemarked ikke være muligt at overholde myndighedernes regler om større forsamlinger.
Annonce

Billund: Det bliver i år ikke muligt at komme til det traditionsrige loppemarked i Billund Idrætscenter.

Det er ellers en helt fast tradition, at Billund Y’s Men’s Club i denne måned arrangerer et stort loppemarked, der sædvanligvis plejer at være et større tilløbsstykke. Men i denne tid er intet som bekendt helt almindeligt, og coronavirussen har derfor taget endnu et offer. Den igangværende pandemi er nemlig den direkte årsag til, at der i år ikke bliver mulighed for at gå på jagt efter en god handel til loppemarkedet.

- Loppemarkedsudvalget, som har det overordnede ansvar for afviklingen, er naturligvis kede af at skulle aflyse loppemarkedet, men vi skal følge myndighedernes fastsatte regler for større forsamlinger, og det ved vi på forhånd vil være uoverkommeligt, fortæller Kristian Hansen fra Billund Y’s Men’s Club.

De mange ting, der er blevet samlet sammen, og som skulle have været solgt på årets loppemarked, må derfor vente et år med måske at få en ny ejer.

- Vi håber naturligvis på, at det kan lykkes i september 2021. Vi har jo mange effekter stående på lager, og de skulle gerne omsættes til kontanter, som anvendes til alle vores velgørenhedsprojekter, lyder det fra Kristian Hansen.

Sidste år blev der solgt for præcis en hundredekroneseddel mere end 150.000 kroner, hvilket er 6000 kroner mere end året forinden.


Det er første gang, vi ikke kan gennemføre vores loppemarked i september, men vi håber naturligvis på, at det kan lykkes i september 2021.

Kristian Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce