Annonce
Billund Ugeavis

Billunds nye butikstorv: FysioDanmark rykkede ind som de første

Lars Nikolajsen og Jannie Bramsen i FysioDanmarks nye lokaler. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Officielt åbner butikstorvets butikker fredag, men allerede nu er FysioDanmarks klinik åben.

Billund: Officielt åbner det nye butikstorv først fredag, men allerede mandag kunne de første forretningsdrivende slå dørene op på Butikstorvet.

FysioDanmarks behandlere har været de første til at vise deres nye lokaler frem og køre med en fuld funktionsdygtig klinik, mens håndværkerne gør det sidste klart i området.

Som noget helt nyt tilbyder klinikken også mulighed for træning i sit eget træningscenter, og på den første åbningsdag stod nye medlemmer klar ved skranken.

- Allerede klokken to minutter i syv havde vi de første, der ville melde sig ind i træningscentret, siger Jannie Bramsen, der er daglig leder af FysioDanmark i Billund.

Hovedfokusset i klinikken vil dog stadig være at tilbyde patienterne behandling hos fysioterapeuter, osteopater eller massører, men ifølge klinikejer Lars Nikolajsen giver det god mening også at have et træningscenter tilknyttet.

- Vi vil kunne tilbyde genoptræning uanset folks fysiske tilstand, og det kan sagtens forenes med et motionscenter. Det bliver hyggeligt, når det er flere forskellige mennesker, der bruger faciliteterne, siger Lars Nikolajsen.

Et andet produkt

Billund bliver ikke det første sted, hvor der både tilbydes behandling og træningsfaciliteter. Igennem flere år har der også været et træningscenter tilknyttet FysioDanmark i Varde.


Vi er et andet produkt

Lars Nikolajsen, klinikejer


- Der er en tryghed, fordi der altid være fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende i nærheden, siger Jannie Bramsen.

Centret i Billund vil have åben i samme tidsrum som klinikken, og det er derfor ikke et sted, hvor man kan træne til langt ud på aftenen.

- Vi er et andet produkt, og vi har for eksempel også valgt at nedprioritere omklædningen, siger Lars Nikolajsen.

En anden forandring i klinikken er venteværelset. Det findes slet ikke mere. I stedet skal patienterne gå direkte hen til behandlerens kabine og sætte sig tilrette.

- I disse coronatider får vi på den måde også holdt afstand mellem mennesker, forklarer Lars Nikolajsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Den røde løber lå klar: Velkommen tilbage til fitnesscentret

Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce