Annonce
Billund Ugeavis

Byrådet skal overtage bowlinghallen

Kent Møller Pedersen mener, at Billund Kommune bør sørge for, at der fortsat kan findes et bowlingcenter i kommunen. Arkivfoto: Keld Stampe
Annonce

Læserbrev: JydskeVestkysten bragte den 3. august en artikel om bowling i Billund Kommune med citat fra unge- og kulturudvalg formand Stephanie Storbank efter et læserbrev fra Knud Møller Jepsen, hvor der blev argumenteret for, at kommunen skulle understøtte driften af et bowlingcenter i kommunen.

Stephanie Storbank udtaler i artiklen, at kommunen i princippet godt kan overtage driften af bowlingcentret, men at det ikke har været på tale.

Så lad det komme på tale nu.

Tænk på de ældre, der nu i mange år har haft et samlingspunkt og nu må ty til Brørup, Vejle eller andre nabokommuner for at spille. Jørgen Bundgård, formand for Lyng Bowl Senior med 160 medlemmer, søger til Brørup med selvfølgelig reduceret antal medlemmer.

I Danske Seniorer Billund, som jeg selv repræsenterer, er vi cirka 80, der hver uge har benyttet bowlinghallen, men nu må søge til andre steder.


Tænk på de ældre, der nu i mange år har haft et samlingspunkt og nu må ty til Brørup, Vejle eller andre nabokommuner for at spille.


Der bliver i disse dage givet store tilskud fra staten til aktiviteter for ældre på grund af corona-pandemien for at lindre på de forhold, det har forårsaget, og det er da dejligt, men det er kun for en endagsoplevelse; udflugt, middag, foredrag og lignende.

Hvad med hverdagen? Her giver bowling jo åbenbart et indhold for mange ældre i kommunen, når nu cirka 600 i Billund Kommune står uden en "hjemmebane".

Så Billund Byråd: Her er en stor mulighed for at gøre noget godt for mange ældre i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce