Annonce
Billund Ugeavis

Ny butik: Uffe vil sælge håndlavede chokolader og luksusis

Uffe Mikkelsen ejer i forvejen Kjærstrup Chokolade i Vejle. Snart åbner han også en butik i Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
En ny butik slår inden længe dørene op til en verden af luksuschokolade- og is, når Kjærstrup Chokoladeglæde kommer til Billund

Billund: Alle med en hang til søde sager har noget at glæde sig til, for den 29. april får Billund en chokoladeforretning, når Kjærstrup Chokoladeglæde, slår dørene op på Gammelbro 70 i bymidten.

Chokoladebutikken bliver med den 57-årige Uffe Mikkelsen i front, og han har allerede en vis erfaring inden for delikatessechokolade. Forretningen bliver nemlig den anden i rækken, for i 2020 åbnede han sin første Kjærstrup Chokoladeglæde på Paladspassagen i Vejle.

Annonce

Stort potentiale

- Jeg ser et kæmpe potentiale i Billund, og jeg har haft et rigtig godt forløb med Kirkbi, så da muligheden bød sig for at åbne en butik i lækre lokaler med god beliggenhed, slog jeg til, fortæller Uffe Mikkelsen.

Kjærstrup Chokoladeglæde er en familievirksomhed med hovedsæde på Bornholm og med 10, snart 11, forskellige butikker fordelt på Bornholm, Sjælland og Jylland. Det kendetegnende ved virksomheden er, at alle de håndlavede produkter bliver fremstillet på solskinsøen.

- Min erfaring er, at deres produkter er langt mere end bare holdbare, de er attraktive, siger butiksejeren.

Annonce

Søger personale

Butikken i Billund bliver større end den nuværende i Vejle, men følger samme koncept. Her vil der også blive solgt både håndlavede chokolader, håndlavede flødeboller og is fra Bornholms Ismejeri.


Vi håber, vi kan blive en naturlig del af byen, både for turisterne og for de lokale borgere og de mange virksomheder

Uffe Mikkelsen


- Billund er børnenes hovedstad, så hvis ikke de skal have Billunds bedste isbar, hvem skal så? lyder det retorisk fra Uffe Mikkelsen, der også vil satse på virksomhedsgaver.

Borgere i Billund kan se frem til et nyt sted at få deres vaffelis. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Vi håber, vi kan blive en naturlig del af byen, både for turisterne og for de lokale borgere og de mange virksomheder.

Kjærstrup Chokolade

  • Bornholmsk chokoladeproducent.
  • Findes i dag på Bornholm, Sjælland og i Jylland.
  • Uffe Mikkelsen ejer Kjærstrup Chokolade i Vejle.
  • Uffe Mikkelsen åbner en forretning den 29. april i Billund på Gammelbro 70.
  • Læs mere om Uffe Mikkelsen og Kjærstrup Chokolade på deres facebookside.

Uffe Mikkelsen vil skiftevis være at finde i butikken i Billund og i Vejle, men mangler endnu at finde det sidste personale til den nye butik.

- Jeg skal have ansat en medarbejder på 30 timer, som skal fungere som en daglig leder, og så mangler jeg flere ungarbejdere, siger han og fortsætter:

- Så vil man være med på rejsen, skal man bare kontakte mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce