Annonce
Billund Ugeavis

Café Bonita risikerer at lukke

Café Bonitas bestyrer Tina Hald har endnu ikke opgavet håbet om en redning af cafeen. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Hvis ikke en ny forpagter snart melder sig på banen, er december sidste måned for Café Bonita i Billund Centret.
Annonce

Billund: Den endelige dato inden årsskiftet er stadig ikke fastlagt, men det er en kendsgerning, at Café Bonita i Billund Centret går en usikker fremtid i møde.

Den nuværende forpagter af den socialøkonomiske virksomhed, som er Give-Grindsted Uddannelsescenter, har således valgt at trække stikket, bekræfter stedets daglige bestyrer Tina Hald.

- Økonomien i cafeen er blevet rigtig dårlig gennem coronatiden, og der er rent ud sagt ikke flere penge at putte i den, siger hun og tilføjer:

- Under normale omstændigheder er det ikke mindst en forening som Ældre Sagen, der besøger os, men de kommer jo ikke meget ud for tiden, og vi har derfor meget lidt at lave. Der kommer vitterligt næsten ingen, ligesom centret i det hele taget er meget stille.

Café Bonita var ligesom resten af centret ramt af nedlukning gennem flere måneder, og først fra starten af juni kunne man igen få sig en bid mad eller en kop kaffe i cafeen.

Som konsekvens af begrænsede mandskabsressourcer er cafeen begyndt at holde mindre åbent og begrænser sig typisk til 3-4 timer om dagen og i udgangspunktet lukket om fredagen.

Det vil dog variere fra uge til uge frem mod jul, og Tina Hald opfordrer gæster til at holde øje med hjemmesiden cafebonita.dk, da hverken Google eller Facebook nødvendigvis har de helt aktuelle tider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce