Annonce
Billund Ugeavis

Check-in eller madudlevering: Billund Kommune søger frivillige til Skole OL-finalen

Skole OL er Danmarks officielle Olympiske Lege for skoleever fra 0.-8. klasse, hvor klasserne konkurrer sammen som et hold. Den skole-olympiske fakkel holdes her af Daniel Rasmussen, projektleder for Skole OL hos Billund Kommune. Foto: Lise Nørgaard
Startskuddet til Skole OL Finalen 2022 er klar til at blive fyret af, og Billund Kommune søger nu frivillige til en række opgaver under finalen.

Billund: Skole OL-finalen indtager til sommer Billund Kommune. Fra den 14.-17. juni bliver Billund omdannet til en farverig skole-olympisk by, hvor 11.000 børn fra hele landet skal dyste klasse mod klasse.

Hver dag vil der være godt 3.000 børn i Billund midtby, og der planlægges folkefest tirsdag, onsdag og torsdag for borgere i hele Billund Kommune.

Billund Kommune søger frivillige til at hjælpe med blandt andet udsmykning, trafikguider og madudlevering, så der kan afholdes en uforglemmelig Skole OL-finale.

Annonce

- Skole OL-finalen bliver det største event, der nogensinde er holdt i Billund, og derfor har vi brug for hjælp til at gøre begivenheden til den bedst mulige oplevelse for både deltagere, elever og de mange tilskuere under dagene i Børnenes Hovedstad, siger Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for teknik-, plan- og kulturudvalget i Billund Kommune.

Skole OL Finalen bliver det største event, der nogensinde er holdt i Billund, og derfor har vi brug for hjælp til at gøre begivenheden til den bedst mulige oplevelse for både deltagere, elever og de mange tilskuere under dagene i Børnenes Hovedstad.

Simon Nicolajsen Jørgensen

Alle kan melde sig

Alle kan blive frivillige. Det vigtigste er lysten til at give de deltagende børn en god og festlig oplevelse. Man kan hjælpe som frivillig en, to, tre eller alle fire dage.

Billund Kommune søger frivillige til trafik, check-in og madudlevering, indmarch, frivillige ved en sportsgren samt frivillige, der er med på lidt af hvert.

Hvis man som borger eller forening har lyst og mulighed for at hjælpe, kan man tilmelde sig som frivillig på billund.dk/frivilligskoleol

Annonce
Billund Ugeavis

Høreforeningen flytter sit foredrag til Vorbasse: Du er også velkommen

Annonce
Billund Ugeavis

Borgere mangler hjælpemidler, og kommunen vil have mindre kontrol: - Der er jo ingen, der beder om en toiletforhøjer for sjov

Annonce
Billund Ugeavis

Flag i byerne manglede til årets første konfirmationer: Nu er en flagglad flok klar til sikre dannebrog i gaderne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Børnenes Hovedstad har fødselsdag - og så kom en kronprinsesse på besøg

Billund Ugeavis

Ny udstilling: Solvejgs billeder står i fritidscentret

Billund Ugeavis

Vorbasse fik besøg fra lokal garde

Billund Ugeavis

21-årige Anton har heltestatus: - 20 mænd med slips kan også lege

Billund Ugeavis

Gastropubben inviterer til koncert med Johnny Madsen Jam

Billund Ugeavis

Billund Gin blev til flere tusinde kroner i klubkasse

Billund Ugeavis

Find din indre ninja: Legoland inviterer til Ninjago Academy

Billund Ugeavis

Flagene er blevet hejst ved indfaldsvejene

Billund Ugeavis

Shuttlebussen er igen klar til at køre lokale og turister rundt mellem hoteller, butikker og attraktioner

Billund Ugeavis

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Annonce