Annonce
Billund Ugeavis

CoC Playful Minds inviterer til indflytningsfest

CoC Playful Minds nye lokaler på Kløvermarken. Foto: Coc Playful Minds
Den 18. november slår CoC Playful Minds dørene op til deres nye lokaler på Kløvermarken. Blandt en vifte af aktiviteter kan gæsterne blandt andet opleve det nye iværksættermiljø eller lave mad med Jon fra Den Store Bagedyst.
Annonce

CoC Playful Minds er nu kommet på plads i deres nye lokaler på Kløvermarken. Derfor inviterer CoC Playful Minds til åbent hus mandag den 18. november 2019 klokken 15-17 på Kløvermarken 35. Og alle er velkommen.

- Vi har gang i mange nye projekter, blandt andet at skabe et iværksættermiljø, og det har været nødvendigt med mere plads. Nu er vi klar til at invitere både store og små indenfor på vores nye base, hvor idéer, samskabelse med børn og kreativitet fremadrettet skal udspringe fra, siger Charlotte Sahl, administrerende direktør i CoC Playful Minds i en pressemeddelelse.

Iværksættermiljøet skal tiltrække startupvirksomheder, der skaber produkter eller løsninger til børn, og som ønsker at samskabe med børn.

Udover CoC Playful Minds bor også Billund Erhvervsfremme, Lego Ventures og udviklingsprojektet Billund Syd fast på adressen. Der er plads til, at blandt andet iværksættere, studerende og forskere kan få en kontorplads.

Annonce

Lav mad med Jon

Eftermiddagen kommer til at bestå af en række aktiviteter, som børn og voksne frit kan vælge imellem. Til årets sommerfest var det et ønske blandt børnene at møde Jon fra Den Store Bagedyst og lave mad sammen med ham.

Derudover byder dagen også på: At børn læser op fra bogserien Tænkepauser, spillebule med Verdensborgerspillet, kreative værksteder, First Lego League-udstilling og udstilling af børns opfindelser samt at unge-initiativet holder et event.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce