Annonce
Billund Ugeavis

Costa del Billund: Sommer i Billund med masser af aktiviteter

Det er Pernille Steffensen (yderst til højre), der sammen med Handelsforeningen arrangerer Costa del Billund på Byens Plads. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det er sommer, det er sol, og det er i Billund, det sker, når byen i juli bliver omdannet til "Costa del Billund" med aktiviteter for både børn og voksne.
Annonce

Billund: Til sommer behøver man ikke at forlade lokalområdet for at få en fornemmelse af sydens sol. Man kan derimod tage et smut forbi bymidten, for hele juli bliver Byens Plads ved Lego House omdannet til ”Costa del Billund” med boder, musik, aktiviteter og forhåbentligt godt vejr.

- Vi laver Costa del Billund, fordi vi gerne vil skabe noget mere liv i Billund og i byens butikker hen over sommeren, og da der er begrænsninger på at rejse til udlandet, vil vi gerne skabe nogle aktiviteter for de lokale, siger Pernille Steffensen.

Til dagligt er hun selvstændig med eventvirksomheden Wauw Studios i Grindsted, og er blevet hevet ind af Billund Handelsforening som projektleder på Costa del Billund.

- Når folk ikke kan komme på ferie, vil vi i stedet skabe en resort-følelse i midtbyen med aktiviteter, der både skal være for børn og voksne, siger Pernille Steffensen.

Annonce

Feriestemning

Antallet af aktiviteter til Costa del Billund vil variere fra dag til dag i den måned, eventet står på. Nogle dage og aftener vil der være musik, andre gange vil der være aktiviteter ude i byens butikker.

For at skabe en rigtig feriestemning, vil der desuden blive opstillet strandstole på Byens Plads sammen med mindre huse eller boder, hvorfra lokale eller andre interesserede kan sælge deres produkter.

- Der skal være denne her markedsstemning på pladsen, som man kender det fra Sydeuropa, siger Pernille Steffensen.

Annonce

Program på vej

Programmet for Costa del Billund er stadig under udarbejdelse og vil blive opdateret løbende, og derfor kan eventkonsulenten heller ikke afsløre endnu, hvad der helt præcis kommer til at foregå i juli.


Der skal være denne her markedsstemning på pladsen, som man kender det fra Sydeuropa.

Pernille Steffensen


Det er dog ikke første gang, at Pernille Steffensen er involveret i Handelsforeningens arrangementer. I forbindelse med coronashowet "Billund står sammen - hver for sig" i april var hun tovholder på showet.

Hun er desuden med i Family Fun Factory, der har arrangeret drive-in banko og drive-in koncerter under coronaen.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce