Annonce
Billund Ugeavis

Covid-19 rammer Billund Kulturskole: Mange elever er sendt hjem og gardens optræden aflyst

Billund Kulturskole er blevet ramt af covid-19. Eleverne på billedet har ikke noget med den aktuelle situation at gøre. Arkivfoto
Billund Kulturskole aflyser Legoland Billund Gardens optrædener i den kommende weekend, efter at to lærere er ramt af covid-19.
Annonce

Billund: Tirsdag den 10. november blev Billund Kulturskole bekendt med, at en lærer var konstateret smittet med covid-19. Kulturskolen gik derfor straks i gang med at opspore elever og lærere, som den pågældende lærer havde været sammen med i forhold til undervisningen på skolen.
Den pågældende lærer havde kun undervist to dage ugen før, den 4. og 5. november. To elever er siden blevet testet positive.

Derfor har kulturskolen orienteret samtlige forældre til elever ved den smittede lærer med besked om at lade eleverne isolere og teste. De to smittede elever går på skoler i Billund Kommune.

Den ene skole har reageret ved at sende hele elevens klasse hjem, indtil eleverne kan fremvise en negativ test. Forældrene på resten af årgangen er desuden blevet orienteret om at være opmærksomme på eventuelle symptomer. På en anden skole har man reageret ved at sende hele udskolingen hjem.  Det skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

En anden lærer, der havde været i kontakt med den smittede lærer, er også blevet testet positiv. Læreren har ikke haft nær kontakt med elever, siden han blev eksponeret for smitte, og han har heller ikke undervist på kulturskolen inden for 48 timer før symptomdebut. Ud fra et forsigtighedshensyn har kulturskolen dog sendt yderligere to lærere hjem til test. Kulturskolen er i tæt kontakt med Billund Kommunes sundhedsstab og har også valgt at aflyse Legoland Billund Gardens optrædener i Legoland i den kommende weekend.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Billund Ugeavis

Prikken havde sin første kunde klokken 9.05 - resten lod vente på sig

Annonce