Annonce
Billund Ugeavis

Cross-motionsløb i Gyttegård Plantage

Cross-motionsløbet 2018. Foto: Ulla Selch
Der forventes at komme over 500 løbere til årets crossløb ved golfklubben.
Annonce

Billund: For femte gang holder Billund Løbeklub med hjælp fra 'Hejnsvig Runners' et crossløb i DGI Sydvests crossløbsserie på i alt 9 løb. For hvert år er løbsserien blevet mere og mere populær og ved det seneste løb i Varde deltog over 600 løbere. Også i Billund forventes rekorden på knap 500 løbere sidste år at bliver slået.

Løbet finder sted lørdag den 16. november med start klokken 11 og er som nævnt en del af en løbsserie på i alt 9 løb henover vinteren, hvoraf et senere bliver afholdt i Sdr. Omme. Men det er også muligt blot at tilmelde sig løbet i Billund. Igen i år løber børn (0-10 år) gratis, og de får en medalje, når de kommer i mål. Løberne kan vælge mellem tre distancer på 2,5 km, 5 km og 7,5 km.

- Vi har valgt at genbruge 2,3 kilometer-ruten fra sidste år - den byder på vekslende terræn, og da vi første gang brugte den, blev specielt de løbere der kom længere væk fra, særdeles overraskede over, hvor kuperet det faktisk kan være her i det flade Billund, siger Claus Damholdt fra Billund Løbeklub i en pressemeddelelse.

Annonce

Socialt arrangement

Igen i år holder cafeen ved golfklubben ekstraordinært åben i forbindelse med løbet, så det er muligt både for løbere og tilskuere at få sig lidt lunt efter anstrengelserne i plantagen.

- I det hele taget er det sociale aspekt meget vigtigt ved løbene, så på trods af at løbene foregår i vinterhalvåret, har deltagerne typisk arrangeret lidt social hygge umiddelbart efter løbeturen, siger Claus Damholdt.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce