Annonce
Billund Ugeavis

Culture Shift er med i stort kulturforsøg

De tre engelske kvinder, Amanda, Rachel og Lucy, der udgør Culture Shift, er med i nyt landsdækkende kulturprojekt. Arkivfoto
Annonce

Billund Kommune: Culture Shift, der ledes fra Billund af tre engelske kvinder, er med i et nyt stort fireårigt udviklings- og forskningsprojekt, DELTAG. Det er det første af sin slags i Danmark, og Culture Shift er en af 35 aktive deltagere, der skal undersøge deltagekultur i Danmark.

- Vi vil udforske, hvordan vi får borgerne involveret i kunstneriske og kulturelle aktiviteter, og vi samarbejder således med AROS, Godsbanen i Aarhus og Tobakken i Esbjerg og mange flere, siger Rachel Faulkner Gardiner, der anser Billund for et meget interessant sted netop at udforske dette på grund af de mange nationaliteter i området og derfor også de mange forskellige ideer og syn på kultur i samspil med dansk kultur.

- Vi glæder os til at være med i projektet, til at dele ud af ideer fra Billund og til at bringe nye, friske ideer til Billund, siger Rachel Faulkner Gardiner.

Projektet opererer med flere former for deltagelse - og der er derfor ikke én rigtig måde at deltage på.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem landsforeningen Kulturhusene i Danmark og Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet. Forskningen varetages af flere forskere, der er særligt tilknyttet projektet. DELTAG, der strækker sig helt frem til udgangen af 2022, er finansieret af Aarhus Universitet og Kulturhusene i Danmark og dertil støttet af Nordea-fonden med 3,3 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce