Annonce
Billund Ugeavis

Culture Shift inviterer på poesi-skattejagt

Hvis man ønsker, at ens Playline-poesi skal være en del af en Playline-digtsamling, skal man sende sine digte til rachel@cultureshift.dk inden den 16. maj eller lægge sin poesi i Frirum-postkassen. Foto: PR

Billund: Culture Shift inviterer i samarbejde med Billund Bibliotek borgere i Billund Kommune til at udforske deres kreativitet gennem poesi, når Playline Poesi løber af stablen på verdens poesidag den 21. marts.

Playline Poesi er en slags poesi-skattejagt, hvor man kan opleve forskellig slags poesi og lave sine egne digte gennem 10 legende poesiaktiviteter, der finder sted rundt omkring i Billund på Playline.

Deltagere kan hente et kort i Frirum, Skolevej 1A, eller downloade kortet fra cultureshift.dk/playtheline, hvorefter man kan følge kortet og lav de forskellige aktiviteter. Materialerne findes i Frirum eller i en postkasse eller et køleskab ved de enkelte aktiviteter.

Playline Poesi er et Play the Line-projekt arrangeret af Culture Shift i samarbejde med Billund Bibliotek støttet af Skulpturpark Billund, Billund Handelsforening og Billund Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce