Annonce
Billund Ugeavis

Dado og Joachim vil ændre vores måde at søge arbejde på: Henvis din ven og få 25.000 kroner i belønning

Joachim Hansen (tv) og Dabo Bubalo (th) er kolleger på Siemens og nu samarbejdspartnere i Jobero. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Med en ny jobportal vil Dabo Bubalo og Joachim Hansen også gøre det attraktivt for netværket at hjælpe venner til at få et arbejde.
Annonce

Billund/Vejle: Det var mødet med kollegaen Joachim Hansen, der satte tankerne i gang hos Dado Bubalo om at skabe en ny jobportal. En portal, der kunne noget andet end de store giganter som Jobindex og Jobnet.

Efter lang tids forberedelse blev resultatet 'Jobero' -en jobportal, der adskiller sig fra andre ved, at netværket kan tjene penge på at henvise relevante personer til et pågældende job.

Jobero har jobopslag, som man kender det fra andre jobportaler. Er man jobsøgende, kan man selv søge de job, man finder interessante. Dér, hvor den store forskel ligger, er, at ens netværk også kan bruge portalen og tilmed få en økonomisk gevinst ud af det.

For hvis man som netværk henviser sin ven til et jobopslag, vennen søger og får jobbet, vil man selv få ubetalt en belønning i form af en pengepræmie på mellem 5.000 og 25.000 kroner alt efter, hvad den pågældende virksomhed vælger.

- Ens netværk er noget af det allerhelligste, man har. Vi tror på, at ved at hjælpe hinanden, når man længst, og det vil vi gerne hjælpe med til, siger Dado Bubalo.

Jobero

Jobportal, hvor netværket belønnes

Etableret af Dado Bubalo og Joachim Hansen i 2018

Som netværk kan man tjene mellem 5.000 kr. og 25.000 kr., hvis personen, man henviser, får det pågældende job

Læs mere om den nye jobportal på jobero.dk

Annonce

Rod i Billund

Dado Bubalo er opvokset i Billund. Han flyttede fra byen til Vejle i 2010, men hans familie bor stadig i Billund.

- Jeg tror snart, Joachim efterhånden er lidt træt af at høre om Billund, men jeg har så gode minder herfra, siger Dado med et smil.

Vennen og samarbejdspartneren Joachim bor i Fredericia.

I 2006 tog Dado en uddannelse som IT-supporter, og fik senere arbejde hos Siemens i Brande. Det var her, han mødte Joachim Hansen, og de begyndte at tale sammen og udveksle idéer.

- Vores grundidé var, at vi ville gøre noget for andre, forklarer Joachim Hansen.

De begyndte at brainstorme og måtte skrotte flere af deres idéer. Men som et lyn fra en klar himmel kom idéen om en jobportal, hvor netværket i højere grad skulle inddrages.

Annonce

Kampen mod giganterne

I sommeren 2018 begyndte de to kolleger for alvor at arbejde på at få skabt den ønskede jobportal.

De kontaktede forskellige programmører og designere, der skulle hjælpe dem med at skabe portalen, hvor der både skulle være mulighed for at søge job, men også et udbetalingssystem, så netværket kunne belønnes.

- Vi ved, hvor vigtig det er at være detaljeorienteret fra vores arbejde på Siemens. Den tilgang tog vi med os i udviklingen af jobportalen, siger Dado.

De har derfor lavet mange test, inden de åbnede for hjemmesiden.

Nu har de to kammerater så åbnet jobportalen. Målet er at udbrede kendskabet til portalen til både private og virksomheder.

Men med flere spillere på markedet er de klar over, at de har en hård kamp i vente.

- Nu skal vi have folk til at tro på os. Nogle vil måske være skeptiske over at man kan tjene penge på at henvise andre til et job, men der står intet med småt, og vi gør alt for at være så transparente som muligt, siger Dado og tilføjer:

- Det bliver i hvert fald en spændende tid, vi går i møde.

Joachim Hansen (tv) og Dabo Bubalo (th) har netop skudt deres nye jobportal i gang. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce