Annonce
Billund Ugeavis

Danmarks bedste bageri: Billund Bageri slået på målstregen

Billund Bageri endte på andenpladsen i en uofficielle konkurrence om at finde Danmarks bedste bageri 2020. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Med kun syv stemmer foran Billund Bageri, blev det et bageri fra Ribe som vandt kapløbet om at blive Danmarks Bedste Bageri.
Annonce

Billund: Det var lige ved og næsten, men Billund Bageri måtte den 13. oktober se sig slået af bageriet Pompei i Ribe, der dermed løb med den uofficielle titel som Syd- og Sønderjyllands Bedste Bageri.

Det skete med 1301 stemmer afgivet af kunder, og det var blot syv flere end Billund Bageri, der ellers længe lå et stykke foran.

- Det var tæt, og vi troede faktisk, den var i hus, for på et tidspunkt var vi 140 foran. En andenplads er jo flot, men vi fulgte nok op for sent op. Det var dog skægt at være med, siger bagermester Per Klausen fra Billund Bageri.

Pompei er ikke et hvilket som helst bageri. Bagermester Mikkel Hansen har nemlig stået i lære hos Per Klausen.

- Det er så fedt at tage sejren, og det bliver selvfølgelig ikke dårligere af, at vi vinder over min gamle mester i Billund. Det er et rigtig godt bageri, han har, og de laver nogle gode produkter og hatten af for det. Men vi vandt - og det er jeg meget stolt over, siger Mikkel Hansen.

Annonce

Klar til næste år

Per Klausen pointerer, at det ikke har været smertefuldt at blive slået af sin svend. Tværtimod.


Jeg var på ferie i Tyskland i år, men til næste år bliver jeg hjemme

Per Klausen


- De er superdygtige i Ribe, og Mikkel er også på bagerlandsholdet, siger Per Klausen.

29. september lancerede OpdagDanmark en afstemning, der skulle kåre Danmarks Bedste Bageri og give landets kunder muligheden for at nominere deres favoritbager.

Bliver Billund Bageri nomineret igen til næste år, er bagermesteren klar:

- Dér vinder jeg. Jeg var på ferie i Tyskland i år, men til næste år bliver jeg hjemme, lyder det stålfast fra Per Klausen.

Bagergården i Hinnerup blev Danmarks bedste Bageri med 2861 stemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Vorbasse Kro lukker

Billund Ugeavis

Tyv på spil i Mølleparken

Annonce