Annonce
Billund Ugeavis

Davidsen trodser corona og gør klar til åbning: Vi har nogle positive forventninger til butikken

Trælastchef Jan H. H. Hansen (tv) og Administrerende direktør Henrik Clausen. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det bliver med visse forholdsregler, men Davidsen Tømmerhandel åbner med sikkerhed den 20. marts dørene op til en forretning for både håndværkere og gør-det-selv-folk.
Annonce

Billund: Den 20. marts klokken 9 slår Davidsen Tømmerhandel dørene op til sin nye forretning i Billund.

Der har været forvirring om, hvilken type forretning, der ville komme til byen, men det er bekræftet, at der er tale om en traditionel Davidsenforretning, som nogle måske kender fra byer som Brørup eller Vejen.

- Det er en tømmerhandel for både den professionelle håndværker og gør-det-selv-folket, siger administrerende direktør hos Davidsen Tømmerhandel, Henrik Clausen.

Der vil dermed både være søm, boremaskiner og en trælast, men også et showroom, brugskunst og ting til både børn og bolig.

- Som kunde skal du kunne få hurtig ekspedition af personale, der har produktforståelse, og har vi ikke varen i butikken, skal kunden kunne få den leveret til dagen efter, siger Henrik Clausen.

Og når mor og far ser på materialer til deres næste byggeprojekt, kan børnene se på legetøj til sandkassen.

- Det skal være spændende at handle i en Davidsen, siger Henrik Clausen, der ser frem til, når forretningen åbner.

- Vi har nogle positive forventninger til butikken, for Billund er i en god udvikling, og vi har igennem længere tid haft øje på byen, siger den direktøren.

Selv indkøbsvognene er kørt i stilling. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Åbning med forholdsregler

Med kædens køb af Optimera sidste år, kom åbningen af en Davidsen i byen helt af sig selv, og lige nu er medarbejdere fra andre Davidsen-forretninger kommet til Billund for at hjælpe med at gøre det sidste klar.

- Det ligger i vores kultur, at vi løfter i fælles flok, siger Henrik Clausen.

Når butikken åbner, vil der blive gjort lidt ekstra ud af selve åbningsdagen, men som situationen er lige nu med corona-virus florerende over landet, tager forretningen også forholdsregler.

- Vi byder kunderne indenfor til stærke tilbud og forskellige aktiviteter, men det er klart, vi bliver nødt til at forholde os til, hvor mange mennesker, vi kan have i butikken af gangen, siger Henrik Clausen.

Butikken vil desuden have fokus på, at køen til butikken ikke bliver for lang, og at der er den rette sikkerhedsafstand mellem de besøgende.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce