Annonce
Billund Ugeavis

De første 1000 er rykket ind i Legos nye mastodontbygning

Lego Campus forventes at være færdig i slutningen af året. PR-foto
Omkring halvdelen af de 2.000 medarbejdere er nu rykket ind i Legos nye hovedkvarter, og i 2022 forventes de sidste at rykke ind.

Billund: Det summer af liv i store dele af Lego Campus, der forventes at være færdig i slutningen af året.

- Vi er nået rigtig langt. Størstedelen af selve byggeprocessen er nu færdig, og cirka halvdelen af de omkring 2000 medarbejdere, som Lego Campus skal huse, er allerede “flyttet ind”. Vi forventer, at byggeriet er helt færdigt ved udgangen af året. I starten af 2022 glæder vi os derfor meget til at kunne byde de sidste medarbejdere velkommen, inden den officielle åbning finder sted i løbet af foråret 2022, lyder det i et skriftligt svar fra Benjamin Hjorth, der er presseansvarlig hos Lego.

Lego Campus er et 54.000 kvadratmeter stort domicil, hvor medarbejderne som udgangspunkt ikke har en fast plads, men kan rykke rundt, efter hvad de arbejder med. Når det hele står færdigt, vil der både være værksteder, café, biograf og fitnesscenter tilgængeligt for medarbejderne.

- Med Lego Campus ønsker vi at skabe et arbejdsmiljø, der inspirerer til kreativitet og innovation, siger Benjamin Hjorth.

Offentlig park

Lego Campus er forbeholdt legetøjsvirksomhedens medarbejdere, men omkring det store hovedkontor er en park netop ved at komme til syne, der også bliver tilgængelig for offentligheden.


Vi kommer blandt andet til at installere nogle legeelementer i parken.

Benjamin Hjorth, pressechef hos Lego


Og der er spændende nyheder initiativer i vente.

- Der er allerede gjort et stort stykke arbejde og forude venter selve færdiggørelsen af parken, som vil finde sted hen over sommeren. Vi kommer blandt andet til at installere nogle legeelementer i parken, men vi kan ikke sige noget mere præcist om det endnu, lyder det fra pressechefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce