Annonce
Billund Ugeavis

Den sociale virksomhedspris gik til Rønhoffs Hundepension

Tanja Rønhoff og hendes medarbejdere tog glade imod ordene fra Robert Terkelsen, formand for Billund Kommunes voksenudvalg. Foto: Martin Ravn
Rønhoffs Hundepension & Træningscenter fik fredag eftermiddag Billund Kommunes Rødder og vinger-pris.
Annonce

Grindsted/Billund: Rønhoffs Hundepension & Træningscenter på Brunbjergvej mellem Grindsted og Billund har modtaget Billund Kommunes virksomhedspris, Rødder- og vingerprisen, for sin enorme rummelighed i forhold til medarbejdere.

Ejer Tanja Rønhoff har således fem ansat i fleksjob, og på familiens gård i nærheden er der yderligere en fleksjobber - på kontoret.

- Det er flot, at man på en lille og nystartet virksomhed kan tænke stort. Her er der tale om reelle stillinger, så medarbejderne har oplevelsen af at have værdi på lige fod med andre. Det er den vej, vi i Billund Kommune gerne vil gå længere ud ad, lød det fra voksenudvalgets formand Robert Terkelsen (V), der overrakte prisen.

Alle medarbejdere blev hyldet sammen med Tanja Rønhoff. Foto: Martin Ravn
Annonce

Jeg er så glad

Med prisen følger 10.000 kroner, et diplom, en statuette.

Tanja Rønhoff tog glad imod diplom og statuette og kaldte så alle medarbejdere op, så de kunne få del i hyldesten.

- Det er rigtig stort for mig. Helt vildt stort. Det er jo en anerkendelse af, at det jeg gør, virkelig betyder noget, sagde hun.

34-årige Tonni Jern Pedersen gik rundt med et smil fra øre til øre under kasketten, for han har hos Tanja Rønhoff fået sit første job nogensinde.

- Jeg har været i hundredvis af praktikker, men hver gang, det kom til ansættelse, blev det ikke til noget. Det gjorde det denne gang, og jeg er så glad, som jeg overhovedet kan være. Nu har jeg noget at stå op til og se frem til hver eneste dag, lød det fra den glade medarbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce