Annonce
Billund Ugeavis

Der er ingen undskyldning: Billunds fitnesscentre tilbyder træning hjemme i stuen

To fitnesscentre i Billund, FitnessCorner og Falck Healthcare Fitness, tilbyder i øjeblikket onlinetræning. Foto: Jacob Schultz
FitnessCorner og Falck Healthcare Fitness i Billund tilbyder i øjeblikket onlinetræning, ikke kun for deres egne medlemmer, men for alle som gerne vil have lidt sved på panden.

Billund: Når både motionscentre og idrætsforeningerne må holde lukket, hvor skal man så få sit daglige fitnessfix?

Heldigvis har flere centre rykket deres træning over i det virtuelle univers, hvilket også gælder for eksempelvis Falck Healthcare Fitness og FitnessCorner.

Hos Falck Healthcare har de lagt onlinetræningen ud ganske gratis til alle, som er interesserede. Der er tale om forskellige hold, der følger en bestemt holdplan, som løber på faste dage og tidspunkter, og hele træningen bliver sendt fra fitnesscentrets lokaler.

- Man skal bare huske at rydde stuen derhjemme, så man ikke smadrer kählervasen, forklarer centerleder Mona Sandfeld.

Hos FitnessCorner starter centret fra uge 6 en fitnessbootcamp for alle interesserede. For et mindre beløb tilbydes en times højintens træning kun med brug af sin egen kropsvægt tre gange om ugen i tre uger.

- Deltagerne får helt sikkert sved på panden i løbet af timen, og efterfølgende lægger vi workouten op i en lukket facebookgruppe, for det kan jo være, der er tidspunkter, man ikke har mulighed for at deltage, men gerne vil lave træningen alligevel, forklarer Michael Röhl, der ejer centret på Kløvervej.

Han understreger, at man netop derfor sagtens kan hoppe med ind på forløbet, selvom det skulle være begyndt.

Annonce

Det sociale

For de to centre handler onlinetræningen blandt andet om at minde medlemmerne om, at de stadig er der, og ikke mindst huske dem på at få rørt sig.


Vi kan ikke få den samme stemning som i centret, men med Teams sigter jeg efter at fange bare en lille smule af fællesskabet

Michael Röhl, ejer af FitnessCorner


Onlinetræning i Billund

  • Tilbydes af både FitnessCorner og Falck Healthcare Fitness.
  • Begge er åbne for alle.
  • FitnessCorner er en bootcamp med fokus på højintens træning i tre uger.
  • Falck Healthcare følger en holdplan med forskellige hold.
  • Læs mere om bootcampen på FitnessCorners facebookside.
  • Læs mere og Falck Healthcare Fitness på deres hjemmeside.

- Vi vil gerne vise vores medlemmer, at vi vil dem, og at vi savner dem. Vi synes, det er god idé, at de holder sig i gang, så de ikke er helt nede, når de kommer i centret igen, siger Mona Sandfeld, og Michael Röhl er enig.

Ejer af FitnessCorner, Michael Röhl. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

- Jeg synes, at nedlukningen gør rigtig stor skade på vores sundhed, og det kan man nemt gøre noget ved med onlinetræning, forklarer han.

De er begge klar over, at en onlinetræning ikke kan erstatte det at møde fysisk op og have en lille sludder med de andre deltagere, men Michael Röhl håber nu alligevel, han med sin bootcamp kan skabe en fællesskabsfølelse blandt deltagerne.

- Vi kan ikke få den samme stemning som i centret, men med Teams sigter jeg efter at fange bare en lille smule af fællesskabet. Bootcampen er åben for alle, og når man ser, at naboen, søsteren eller naboen også er hoppet med, så bliver man også selv motiveret, siger centerejeren.

Mona Sandfeld, centerleder hos Falck Healthcare Fitness. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

Mona Sandfeld kan ligeledes nikke genkendende til medlemmernes trang til at møde andre.

- Hvis vi møder folk på gaden, siger de, at de savner det, og det er selvfølgelig både det fysiske og det sociale, men vi håber, der er lys for enden af tunlen, så vi snart kan åbne, og at lyset ikke er sparet væk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce