Annonce
Billund Ugeavis

Der pakkes hjælpepakker til Vorbasse Hjemmemarked

Disse tre figurer bliver gennemgående i det virtuelle Vorbasse Marked. De vil tage gæsten i hånden og fortælle, hvordan det hele foregår. Foto: Privat
De frivillige håber at kunne sælge 300 styks hjælpepakker.
Annonce

Vorbasse: Til Vorbasse Hjemmemarked, kan man købe sit eget kit til festen derhjemme, når nu det ikke er muligt at komme ud på pladsen. Pakken består blandt andet af en kasse øl, en t-shirt, kildevand, en partypack fra Gajol og fuld adgang til hjemmemarkedet.

Det præcise antal af bestilte hjælpepakker har formand for Vorbasse Marked - i år Vorbasse Hjemmemarked - Brian Madsen ikke, men der er tale om et tal mellem 100 og 200 styk, og dermed er tingene på vej i den rigtige retning.

- Og der er stadig rigtig godt gang i den - jo tættere på vi kommer uge 29, jo mere sker der, jo flere bliver der solgt, siger Brian Madsen, der håber at få solgt i hvert fald 300 hjælpepakker til sultne markedsgængere, der må blive hjemme.

- Vi regner med at pakke og levere dem i uge 28. Bestillingerne er meget lokale - dem kører vi selv rundt med, men der er også bestillinger fra Fyn, og dem sender vi til, siger Brian Madsen, der i øvrigt følger den sidste håndspålæggelse af hjemmesiden, der skal flytte hele hjemmemarkedsuniverset. Dertil er han ved at finde kræmmere, der vil være med online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce