Annonce
Billund Ugeavis

Det her har altid været min drøm: Elin åbner frisørsalon i Vandel

Elin Maria I Innistovu udlever drømmen om at åbne egen frisørsalon. Det gør hun i Vandel, hvor hun og hendes familie har boet siden 2017. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Onsdag 19. maj får Vandel sin frisørsalon nummer to, når Elin Í Innistovu åbner Salon Innilux. “En salon for hele familien”, som hun kalder det, og samtidig en salon, der er med på det sidste nye.

Vandel: - Jeg er simpelthen bare så glad, for det her har altid været min drøm, og nu er jeg endelig sprunget ud i det, lyder det fra Elin Í Innistovu, der onsdag 19. maj åbner dørene til sin helt egen frisørsalon på Rylevej 1 i Vandel.

Salonen hedder “Salon Innilux”, og det er ikke et helt tilfældigt navn. Innilux er nemlig afledt af frisørens efternavn, Innistovu.

- Min familie er fra Færøerne, og min kære, nu afdøde morfar, fik lov til at få registreret Innistovu som et efternavn. Navnet betyder faktisk “inde i stuen”, og vi er de eneste i verden, som har det efternavn, så det er et efternavn der betyder meget for mig. Derfor synes jeg også, at det selvfølgelig skal indgå i salonens navn, forklarer Elin Í Innistovu.

Annonce

Og netop dét, at man, som navnet også antyder, skal føle sig hjemme, når man kommer til Salon Innilux, er noget Elin Í Innistovu lægger stor vægt på.

For hele familien

Den nye frisørsalon har adresse i et boligkvarter i Vandel, hvor det er nemt og trygt for alle at komme til og fra, og det er et bevidst valg fra frisørens side.

- På alle mulige måder skal det her være en salon for hele familien. Det skal være nemt at komme hertil, mine priser er familievenlige, og så handler det selvfølgelig også om, at jeg rigtigt gerne vil være frisøren, hvor hele familien har lyst til at komme og blive klippet, forklarer Elin Í Innistovu.

Elin Maria I Innistovu udlever drømmen om at åbne egen frisørsalon. Det gør hun i Vandel, hvor hun og hendes familie har boet siden 2017. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Hun fortæller videre, at hun som person er meget rolig og altid tager sig god tid til at udføre sit arbejde. Hellere udføre arbejdet perfekt end at skulle være hurtig og effektiv.

Og så foretrækker jeg til enhver tid ærlighed og at lytte til kunderne, tilføjer hun.

Annonce

Vandel… et godt sted

At Elin Í Innistovu nu har startet salon i Vandel, betyder også, at hun nu får mulighed for at være tæt på sine børn i hverdagen, hvilket er meget vigtigt for hende. Familien har stor prioritet.

Men der er også andre fordele.

- Vi har boet her i Vandel siden 2007, og jeg holder virkelig meget af at være her i byen. Der er rigtigt mange dejlige mennesker og et godt sammenhold, og så har vi jo alt det, som vi har brug for, fortæller Elin Í Innistovu, der allerede inden, hun har åbnet salonen har mærket stor opbakning og interesse.


Vi har boet her i Vandel siden 2007, og jeg holder virkelig meget af at være her i byen. Der er rigtigt mange dejlige mennesker og et godt sammenhold, og så har vi jo alt det, som vi har brug for

Elin Í Innistovu, indehaver af Salon Innilux


Elin Í Innistovu er oprindelig udlært hos en frisørsalon i Brande, hvor hun har været lige siden sin læretid i 2012. I 2016 blev hun udlært med intet mindre end en bronzemedalje. Og ja, nu springer hun så ud med egen salon i egen by. Tæt på alt det, hun holder af.

Salonen holder lukket om onsdagen, tirsdage er der til gengæld åbent til sent, og Elin Í Innistovu bebuder, at hun altid er fleksibel med tiderne, hvis der er brug for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce