Annonce
Billund Ugeavis

Drive-in bio i Billund: Nu med disney og buffet

Fredag er der drive-in bio på travbanen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Til den kommende drive-in bio vil der, foruden to filmfremvisninger, også være mulighed for buffet i travbanens restaurant.
Annonce

Billund: Fredag den 29. maj er der endnu engang drive-in bio på travbanen i Billund.

Klokken 16.30 vises den populære disneyfilm Frost 2, og klokken 19.30 vises den danske film Krudttønden, der kun nåede at blive vist i biograferne i kort tid, før alle landets biografer lukkede grundet coronavirus.

- Vi har helt exceptionelt fået lov til at vise Krudttønden, der ellers først udkommer den 4. juni, fortæller Pernille Steffensen, der er en del af Family Fun Factory, som arrangerer drive-in bioen sammen med filmforeningen 4-forestillingen.

Billetterne sælges per bil og ikke per person, og det opfordres til, at man køber en billet på forhånd på funfactory.dk. Prisen er 150 kroner per bil.

Annonce

Film og buffet

Som noget nyt tilbydes der buffet i Restaurant Tarok på travbanen klokken 16.30 til 19.30.

- Vi tilbyder hele pakken denne gang, det vil sige mad og film. Buffeten ligger mellem de to film, så man kan nå den, uanset hvilken man skal se, siger Pernille Steffensen.

Buffeten skal bestilles senest dagen inden arrangementet hos Refborg Hotel og Spiseri.

Annonce

Kulturministeren kommer (måske)

Family Fun Factory har efterhånden sat flere events og arrangementer i søen, blandt andet drive-in banko, som afholdes næste gang onsdag den 27. maj.

Arrangementerne har blandt andet vakt interesse på Christiansborg, og der har gået rygter om, at kulturministeren ville komme forbi til drive-in bio den 29. maj.

- Vi har dog ikke fået noget endeligt bekræftet, lyder det fra Pernille Steffensen.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce