Annonce
Billund Ugeavis

Efter otte år med udsigt til en byggeplads: Frisørerne glæder sig til nyt hjem

Jane Fasterholt og Sarah Bruun har nu i otte år drevet frisørsalon på Butikstorvet. Gennem alle årene har de haft udsigt til en byggeplads, og nu glæder de sig til, at de langt om længe kan flytte ind i de nye lokaler, hvor de forhåbentlig skal bo i mange år fremover. Foto: Alex Hermann
Frisørerne Bruun & Fasterholt har gennem de seneste otte år været nabo til en byggeplads. Det er ovre nu, hvor Butikstorvet står klar.

Billund: Nogle af dem, der ser meget frem til, at det nye Butikstorvet nu endelig er klar til åbning, er frisørerne hos Bruun & Fasterholt.

Sarah Bruun og Jane Fasterholt har drevet deres salon på Butikstorvet gennem de seneste otte år, men i det nye byggeri kommer de til at få deres tredje adresse. Her satser de på, at de får mulighed for at blive hængende i mange år.

- Jeg glæder mig til, at vi endelig kan komme til at være på et mere blivende sted. Det bliver da også spændende at se, om vi kan finde ud af at have en forretning, uden at der er en byggeplads uden for vinduet, siger Jane Fasterholt.

Frisørerne har nemlig vænnet sig til, at der bliver bygget omkring dem. I deres første fem år som selvstændige kunne de fra absolut nærmeste hold følge med i, hvordan byggeriet af Lego House skred frem. Da det endelig var færdigt, blev salonen flyttet til den midlertidige placering, hvor den har hørt hjemme de seneste år – mens det nye Butikstorvet har rejst sig uden for dens vinduer.

Lidt mindre plads

I det nye byggeri bliver Bruun & Fasterholt nærmeste naboer til Vinspecialisten, Beth Baun og forsikringsselskabet GF Forsikring, som de også i de seneste år har boet dør om dør med. Men mens naboerne altså ikke er specielt fremmede i forhold til hidtil, skal frisørerne vænne sig til at have lidt færre kvadratmeter at brede sig på.

- Vi har selv ønsket, at lokalet bliver lidt mindre, så det bliver lidt mere intimt. Det giver en bedre pingpong mellem kunderne og os, når rummet ikke er alt for stort, lyder det fra frisørerne.

Selvom det kan have sine fordele, når man på nærmeste hånd kan følge med i bygeriets udvikling, glæder frisørerne sig til, at de nu kan komme til at hilse på andre end håndværkere, når de ser ud gennem vinduerne.

- Vi glæder os virkelig til at kunne kigge ud af vinduet og se andre butikker, der åbner, og at kunne vinke over til de andre. Det har vi ikke prøvet i mange år, lyder det i kor fra de to frisører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Den røde løber lå klar: Velkommen tilbage til fitnesscentret

Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce