Annonce
Billund Ugeavis

Efter seks måneders venten holdt Ældresagen årsmøde

Omkring 50 medlemmer mødte op til årsmøde. Foto: Hugo Sørensen
Annonce

Billund: Ældresagens lokalafdeling i Billund har holdt årsmøde tirsdag den 15. september for 50 fremmødte medlemmer i Billund Centret.

Årsmødet skulle have været holdt i marts, men på grund af coronasituationen blev det udsat.

I sin velkomst og inden den egentlige dagsorden med beretning for 2019 kom formanden, Frede Nørskov, ind på den helt usædvanlige situation, hele landet befinder sig i.

- Covid-19 har påvirket og påvirker os alle meget. Vi må leve med, at der kan ske ændringer i Ældresagens aktiviteter med kort varsel, lød det blandt andet fra Frede Nørskov ifølge en pressemeddelelse.

Årsmødet i marts 2019 medførte blandt andet, at bestyrelsen fik tre nye medlemmer. På det konstituerende bestyrelsesmøde blev posterne og ansvarsområderne fordelt, og Frede Nørskov blev valgt som ny formand.

Siden sidste årsmøde og frem til nu er der nyindmeldt 60 medlemmer, og det samlede medlemstal i Ældresagens lokalafdeling Billund i Billund Kommune på 1588 medlemmer.

Et af de nye tiltag siden sidst er besøgsvenner, og på nuværende tidspunkt er der 13 registrerede besøgsvenner. Der er indledt et samarbejde med Billund Plejecenter, hvilket betyder, at besøgsvennerne bliver tilknyttet en borger, som har udtrykt ønske om at få en at tale med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Butikstorvet åbnede med regn og højt humør: - Byen bliver mere levende

Annonce