Annonce
Billund Ugeavis

Elever fra 18+ blev vist rundt på Christiansborg

Eleverne fra 18+ holdet kommer fra mange forskellige lande. I denne uge har de været på rundvisning på Christiansborg. Privatfoto
Eleverne, der alle er ret nye i Danmark, er blevet vist rundt i Folketinget.
Annonce

Billund Kommune: En gruppe elever fra Billund Kommunes såkaldte 18+ hold har været på besøg på Christiansborg, hvor folketingsmedlem Troels Ravn (S) viste dem rundt.

Eleverne fra 18+ er mennesker, der kommer fra alverdens forskellige verdenshjørner. I de kommende to år vil de modtage undervisning, så de vil være i stand til at bestå folkeskolens afgangsprøve i dansk og matematik. I denne uge har der dog været samfundsfag på skemaet, da de har været en tur i København og undervejs på denne tur var på rundvisning i Folketinget.

- Det her er jo et af de besøg, der virkelig sætter sig i hjertet. Det er unge mennesker, som med meget forskellige baggrunde og forudsætninger er kommet til Danmark fra forskellige steder i verden. Nu skal de rustes til en tilværelse her. Rustes til uddannelse og job og en god tilværelse, lyder det fra Toels Ravn.

Annonce

Formanden blev interviewet

Under rundvisningen på Christiansborg kom eleverne både forbi folketingssalen og grundlovene, og i vandrehallen kom de ved et tilfælde til at se en andet billede på det danske demokrati: Her var Folketingets formand, Henrik Dam Kristensen (S) fra Grindsted, nemlig i fuld gang med at blive interviewet til Danmarks Radio.

- Jeg er meget imponeret af elevernes viden om det danske samfund og de sprogkundskaber, de allerede har erhvervet sig. Der er ingen tvivl om, at 18+ er et godt projekt, og holdets lærere gør et stort og vigtigt stykke arbejde, fortæller Troels Ravn.


Jeg er meget imponeret af elevernes viden om det danske samfund og de sprogkundskaber, de allerede har erhvervet sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Værktøj stjålet fra lagerhal

Billund Ugeavis

Vorbasse Kro lukker

Annonce