Annonce
I stedet for at løbe ud ad en lige vej, fik eleverne på Billunds to skoler fredag muligheden for at holde motionsdag under lidt sjovere omstændigheder. Alle elever fra de to skoler var nemlig inviteret i Wow Park. Foto: Alex Hermann.
Billund Ugeavis

En meget sjovere motionsdag: Alle elever fra Billunds skoler brugte energien i Wow Park

Det var en anderledes form for motion, som eleverne på Billunds to skoler blev budt på, da de, som traditionen foreskriver, holdt skolernes motionsdag på sidste dag inden efterårsferien.
Annonce
  • I stedet for at løbe ud ad en lige vej, fik eleverne på Billunds to skoler fredag muligheden for at holde motionsdag under lidt sjovere omstændigheder. Alle elever fra de to skoler var nemlig inviteret i Wow Park. Foto: Alex Hermann.
  • Wow Park har et areal på omtrent det samme som 40 fodboldbaner. Eleverne fik derfor tilbagelagt en distance, som næppe var mindre, end hvis de var blevet sendt ud på en klassisk løbetur. Foto: Alex Hermann.
  • Emily og Eike går i 3. klasse på Billundskolen, og de er begge meget begejstrede for den alternative måde at holde motionsdag. Foto: Alex Hermann.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce