Annonce
Billund Ugeavis

Falck Health Care Fitness rykker udenfor

Der trampes i pedalerne. Foto: Privat
Endnu et fitnesscenter i Billund har valgt at rykke dele af træningen udenfor.
Annonce

Billund: Falck Health Care Fitness Billund, der har til huse ved Hotel Legoland, vil ikke længere vente på, at fitnesscentrene får lov til at åbne engang i august.

Derfor har de valgt at rykke noget af træningen udendørs.

- Mange har efterspurgt, om vi ikke snart kunne åbne. Flere går måske ture, men får ikke presset sig selv på samme måde som i centret. Og så er der også fællesskabet, som jeg har hørt fra flere, at de mangler, fortæller centerleder Mona Sandfeld. Alle fitnesscenterets medlemskaber er sat i bero, og derfor skal de, som ønsker at deltage i træningen betale kontant, uanset om man er medlem eller ej.

- Vi har valgt at sætte alle medlemskaber i bero, fordi det ikke er sikkert, at udendørstræningen appellerer til alle, forklarer Mona Sandfeld.

Man kan læse mere om hold, tider og træning på facebooksiden ”Falck Health Care Fitness Billund”.

Instruktør Inga Bystrup. Foto: Privat
Annonce

Træning flere steder

Det er udelukkende holdtræningen, som er rykket udenfor. Hvert hold består af maks ni personer plus en instruktør.

Træningen foregår flere steder, blandt andet er Body bikes blevet flyttet ud i hotellets rhododendron-blomstrende gårdhave, hvor også yoga-holdet har nydt solen og stilheden, mens andre hold har benyttet den tomme parkeringsplads og Skulpturstien til fysisk udfoldelse for at træne kredsløbet, smidighed og styrke.

På pladsen foran Den Internationale Skole er der undervisning i TRX, som er slyngetræning, hvor man bruger sin egen kropsvægt som belastning.

- Og så håber vi bare på tørt vejr, lyder det fra Mona Sandfeld.

Falck Health Care Fitness Billund er byens andet center, der vælger at rykke træningen udenfor. Også centret FitessCorner på Kløvervej har i øjeblikket udendørs holdtræning.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce