Annonce
Billund Ugeavis

Familieoplevelsesklub boede i Grenelejren

Der blev bålet ved Red Barnets familielejr. PR foto
Red Barnets Familieoplevelsesklubs årlige lejr fandt sted med hovedvægten på leg og socialt samvær.
Annonce

Billund: 16 børn, 12 forældre og ni frivillige fra Red Barnets lokalforening i Billund Kommune har forleden været samlet i Grenelejren om mange forskellige aktiviteter.

Lejren var rammen om familieoplevelsesklubbens årlige lejr med hovedvægt på leg og socialt samvær. Men indimellem var der også styrede aktiviteter. Blandt aktiviteterne i år var et besøg af en instruktør i mindfulness. Det foregik i foreningens store telt, hvor de fleste børn og voksne med åbent sind tog del i en undervisningsseance.

Man havde også besøg af en naturvejleder fra Naturstyrelsen, der i to timer åbnede børnenes og forældrenes øjne for nogle af naturens små mirakler. For eksempel viste han, hvordan man med kogende vand kunne forvandle de små mørke ulækre tanglopper - fanget i åen med net - til lækre orangerøde minirejer, som kunne spises med største velbehag.

Annonce

Frisk frugt og kiks

Senere på dagen besøgte ejerne af Galleri SAM lejren, så de ved selvsyn kunne se, hvad en donation til klubben blandt andet blev brugt til. De tre søstre fra galleriet havde i forbindelse med, at Svend Aage Madsen kunne være fyldt 90 år, udgivet et postkort i stort format med et motiv fra Billund midtby malet af deres far for 70 år siden. Ved salget af kortene blev 25 kroner for hvert kort doneret til Red Barnets Familieoplevelsesklub – i alt 12.500 kroner er det blevet til.

Ud over donationen fra Galleri SAM har Aldi doneret frisk frugt og kiks til lejren, mens Arbejdsmarkedets Feriefond har stået for finansieringen af hovedparten af lejrens udgifter.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce