Annonce
Billund Ugeavis

Ferielejligheder skyder op på Annexvej

Legoland lokker så mange turister til Billund, at der er grundlag for etablering af yderligere ferieboliger. To projekter på Annexvej har nu fået ok til etablering. Arkivfoto
Ejerne af to ejendomme på Annexvej lidt uden for Billund har fået lov til at etablere ferielejligheder.
Annonce

Billund: To steder på Annexvej i Billund er der flere nye ferieboliger på vej.

På Annexvej 1 kan etableringen af nye ferielejligheder fortsætte. Det arbejde har ellers stået stille en tid på grund af juridiske spidsfindigheder. Ejeren fik tilladelse til at etablere ferielejligheder i en gammel staldbygning. Desværre fandt ejeren ret hurtigt i processen ud af, at fundamentet flere steder var elendigt, og at nogle mure ligefrem faldt sammen. Ejendommen blev derfor væltet, og opførelsen af en ny blev sat i gang.

Det var imidlertid et brud på den tilladelse, der i sin tid blev givet. Derfor har de lokale politikere været nødt til at tage stilling til, om de vil acceptere ferielejligheder i en ny bygning. Her er det besluttet at vende tommelfingeren i vejret.

Også lidt længere henne ad Annexvej - i nummer 5 - er flere ferieboliger på vej. På denne ejendom eksisterer allerede ni ferielejligheder, og nu er der søgt om tilladelse til at etablere yderligere seks i en gammel staldbygning, så ejendommens samlede antal af ferielejligheder kommer op på 15.

Det er på kanten, at de har væltet det, men de har ikke handlet i ond tro, og der har været en god dialog med dem. De er rigtigt kede af situationen.

Per Nyhus (DF) om væltet bygning på Annexvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce