Annonce
Billund Ugeavis

Fernisering i Galleri Sam

Barður Jákupsson på arbejde i sit atelier. Privatfoto
Annonce

Billund: Den 18. januar fra klokken 14-17 er der fernisering på den første af Galleri Sams i alt fire udstillinger under navnet Færø Expo 2020. Kunstnerne på denne udstilling er Hansina Iversen og Barður Jákupsson – begge fra Færøerne. Deres værker har været på en længere rejse fra Thorshavn på Færøerne og til Galleri Sam på Grenevej 23 i Billund.

De to kunstnere er meget forskellige i deres udtryksformer. Hvor Hansina Iversen bygger sine billeder op og lader sig overraske undervejs med inspiration via sine farver, så henter Barður Jákupsson inspiration til sine billeder fra landskabet, som han forvandler til en ny virkelighed. Begge kunstnere er til stede ved ferniseringen.

På grund af den meget store interesse, der allerede er vist, er Karin Petersen meget spændt på, hvorvidt publikum kan finde vej til udstillingen, da der jo i øjeblikket er et omfattende vejarbejde på en del af Grenevej med mange afspærringer til følge.

Galleriet vil derfor opsætte bannere ved indfaldsvejene, så interesserede kan finde vej.

- Heldigvis har vi kun åbent, når der ikke foregår arbejdskørsel på vejen, så vi er da fortrøstningsfulde, siger Karin Pedersen fra Galleri Sam.

Galleriet har åbent hver fredag, lørdag og søndag fra 13–17 frem til den 16. februar.

Eksempel på Hansina Iversens billeder. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Michael er ny Rema 1000-købmand i Billund: - Kunderne kan tillade sig at være kræsne med, hvor de handler, så tingene skal være i orden

Annonce