Annonce
Billund Ugeavis

Fernisering på Færø Expo #1 i Galleri Sam

Bárður Jákupsson har lune, hvilket morede Karin Pedersen fra Galleri Sam. Foto: Niels Helbo
Mange bekymringer inden Galleri Sam slog dørene op til årets første udstilling.
Annonce

Billund: Karin Pedersen fra Galleri Sam har haft bekymringer nok forud for ferniseringen på årets første udstilling.

Især har det omfattende vejarbejde på Grenevej givet anledning til panderynker, men som Karin Pedersen omtalte i sin åbningstale, har galleriet mødt stor velvilje fra Billund Kommune, der har været flinke til at skilte, så publikum kunne finde vej til galleriet.

Det har tilsyneladende heller ikke været en hindring for gæsterne at finde vej. Omkring 70 deltog i ferniseringen den 18. januar, hvilket naturligvis glædede galleriejerne.

Det var egentlig begge udstillere, der skulle have været til stede til ferniseringen, men Hansina Iversen måtte melde afbud. Til gengæld var Bárður Jákupsson til stede og kunne fortælle om, hvordan han egentlig var kommet i gang med at male.

Annonce

Billeder uden titel

Den skarpagtige iagttager måtte lede forgæves efter titler på Bárður Jákupssons billeder, men det havde han også en forklaring på.

- Mine første billeder fik titler som for eksempel ’Klippevæg’, men så fandt jeg ud af, at publikum stod søgende for at finde en klippevæg på billedet og helt glemte at kigge på selve billedet, så nu får mine billeder ingen titler mere, forklarede Bárður Jákupsson og afsluttede med at takke Galleri SAM for invitationen.

Udstillingen har åben hver fredag, lørdag og søndag fra klokken 13-17 til og med søndag den 16. februar.

Den næste udstilling i rækken Færø Expo 2020 har fernisering den 4. april

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce