Annonce
Billund Ugeavis

Finn har arbejdet i Lego i 40 år

Finn Storm. PR-foto: Lego
Annonce

RETTET 07.09 KLOKKEN 14: I FØRSTE VERSION FREMGIK DET, AT JUBILÆET VAR DEN 04.09

Billund: Finn Storm, Billund, fejrer tirsdag 18. august 40-års jubilæum i Lego-koncernen.

Finn blev i 1980 ansat som stabsmedarbejder i Duplo Produktion på Kløvermarken.

Efter godt tre år med procesoptimering og indkøb af nyt udstyr, tog Finn et skifte til Reklameproduktion i Marketing afdelingen. Udover rollen som Traffic Manager, fik han også ledelsesansvaret for et par medarbejdere i områdets logistikfunktion – en erfaring der i 1987 gav ham muligheden for at overtage ledelsen af Modelproduktion, der blandt andet laver modeller til Legoland-parkerne.

I 1991 tog Finn springet til Logistik Teknik, hvor han i en årrække rejste Europa tyndt for at hjælpe de 13 salgsselskaber i EU med at optimere deres lager- og logistikfunktioner.

I 1997 blev Finn ansat i Miljø-afdelingen. Tæt på årtusindskiftet kradsede krisen i Billund og under den berømte ”fitness runde” i 1999 gik Finn igen logistik-vejen i Global Distribution Support.

I 2008 blev Finn koblet på Polaris-projektet, der skulle sikre dokumentation af processer på tværs af Lego-funktionerne – en opgave der har udviklet sig fra en mindre ekstraopgave til Finns nuværende rolle som Process Manager i Supply Chain Foundation.

Finn beskrives som havende en fantastisk evne til at se helheden, samtidig med at han har sans for detaljen. Med rettidig omhu, et roligt væsen og en god portion lun humor er Finn en vellidt og respekteret kollega og samarbejdspartner, lyder det fra Lego.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce