Annonce
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Håndboldbane mellem Markskellet og Flintemarken. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Ved flere grønne områder i byen står håndboldmål og glaner, men fra uge 16 skal områderne opgraderes med banestreger. Det er Billund Håndbold, der står bag initiativet.

Billund: Flere steder rundt omkring på grønne arealer i Billund står håndboldmål til fri afbenyttelse.

Men nu skal det være endnu sjovere at tage en bold under armen og begive sig ud på de grønne områder.

Billund Håndbold vil nemlig fra torsdag kridte hele fire baner op i forskellige boligområder.

Annonce

- Man kan bruge dem til, hvad man vil, men så er der en ramme til ungerne at lege i, og man skal ikke skændes om bolden er ude eller inde, fortæller formanden for Billund Håndbold, Erling Jensen.

Banerne kridtes op, hvor der i forvejen er mål og det bliver på det grønne område mellem Sønderkær og Mølleparken, Tingstedet og Bolden, Lillevang og Markskellet samt Markskellet og Flintemarken.

- Der står allerede mål, men de bliver aldrig brugt. Nu skal vi alle til at i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder, og en bold er et af bedste legeredskaber, der findes, siger Erling Jensen.

Give noget tilbage

Beslutningen om at kridte baner op kommer efter, at foreningen har modtaget 20.000 kroner fra arrangørerne af drive-in banko, hvor Billund Håndbold har været en trofast hjælp.


Det er bare med at få naboerne med ud og få banerne brugt så meget som muligt

Erling Jensen


De nye håndboldbaner

  • Mellem Sønderkær og Mølleparken.
  • Mellem Tingstedet og Bolden.
  • Mellem Lillevang og Markskellet.
  • Mellem Markskellet og Flintemarken.

- Vi havde slet ikke regnet med 20.000 kroner, og vi vil gerne give noget tilbage til lokalsamfundet, siger han.

Erling Jensen, formand for Billund Håndbold. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

Indtil videre har foreningen indgået en aftale med Billund Idrætscenter, der sørger for at vedligeholde banerne til efter sommerferien.

- Det er bare med at få naboerne med ud og få banerne brugt så meget som muligt. Det er vel derfor, de grønne områder er der, mener Erling Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Annonce