Annonce
Billund Ugeavis

Fitnesscenter truet af lukning: - Hvis nedlukningen fortsætter, er det ude af mine hænder

Michael Röhl, ejer af FitnessCorner på Kløvervej. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Fitnesscentrene over hele landet er i øjeblikket tvunget til at holde lukket. Det gælder også for centrene i Billund, og FitnessCorner kæmper i øjeblikket en kamp for ikke at lukke permanent.

Billund: FitnessCorner tilbyder i øjeblikket virtuel træning for alle som er interesserede i at få sved på panden og god samvittighed over at have rørt sig.

Og selvom initiativet også bunder i et ønske om at højne vores generelle sundhed, er det også et forsøg på at skabe interesse om centret i en ellers meget svær tid.

Centret er nemlig i fare for at lukke.

- Det er jeg. En af grundene, til at jeg også tilbyder onlinetræning, er for at holde gang i forretningen. Det er måske noget, der gør, jeg kan overleve, siger ejer af FitnessCorner, Michael Röhl, der åbnede sit center på Kløvervej i efteråret 2019.

Han nåede derfor af gode grunde ikke at have åbent i mange måneder, inden han blev tvunget til at lukke sit center. Lukningen har dermed betydet, han ikke har kunnet tiltrække nye medlemmer, og at de eksisterende medlemmers abonnement som udgangspunkt blev sat i bero.

Annonce

Plan A og B

Under den første nedlukning i 2020 tilbød Michael Röhl sine medlemmer udendørstræning med få deltagere og i afstand til hinanden.


Når centret er lukket, kan jeg ikke betale regningerne.

Michael Röhl


Han frygter, at hvis genåbningen bliver langsommere denne gang, påvirker det ikke bare landets fitnesscentre, men også folks sundhed.

- Hvis centrene er nogle af dem, der denne gang må åbne til sidst, er det virkelig en skam, for det er noget, folk har brug for. Jeg har selvfølgelig som forretning, men folk har også brug for at komme ud. Det gør ikke noget godt at vente, siger han og håber at nedlukningen ikke fortsætter meget længere end til 1. marts.

- Hvis nedlukningen fortsætter, er det ude af mine hænder, og når centret er lukket, kan jeg ikke betale regningerne. På et tidspunkt går det ikke længere, så det er en mulighed, jeg skal regne med, siger centerejeren, hvis muligheder for kompensation også er begrænsede, da virksomheden er relativ ny.

Annonce

Arbejde som personlig træner

Målet er dog stadig at kunne åbne og køre sit fitnesscenter, som før nedlukningen.

- Vi håber at åbne op så hurtigt som muligt, andre muligheder har vi ikke. Plan A er køre videre med FitnessCorner, forklarer han.

Der er dog også en plan B.

- Ellers vil jeg gerne blive ved at arbejde videre som personlig træner og bygge noget nyt op på sigt.

Læs mere

  • Billund Ugeavis har i denne uge flere artikler om Billunds fitnesscentre og om hjemmetræning. Her kan du blandt andet læse om den hjemmetræning, som FitnessCorner tilbyder.
  • Hvis du ikke modtager Billund Ugeavis, så kan du læse artiklerne på ugeavisen.dk/billundugeavis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce