Annonce
Billund Ugeavis

FlowInMind: De tre alternative behandlere er kommet godt fra start

Poul Erik Pedersen, Marie Louise Pedersen og Ditte Hjort er kommet godt fra start i Billund. Foto. Kristina V. Skjoldborg
I snart fire måneder har FlowInMind i Billund eksisteret, og de tre behandlere melder om en god modtagelse i Billund.
Annonce

Billund: Poul Erik Pedersen, Marie Louise Pedersen og Ditte Hjort danner tilsammen virksomheden "FlowInMind". 1. september flyttede de ind i deres nye lokaler på Kløvervej 30, og de tre behandlere, der tilbyder yoga, kranio-sakral terapi og hypnoseterapi har fået en god begyndelse.

- Mit yogahold om mandagen blev hurtigt udsolgt, så jeg har også oprettet et torsdagshold, fortæller Marie Louise Pedersen, der sammen med Ditte Hjort også er begyndt at lave særlige hypnose- og yogaworkshops.

- I det nye år vil der komme flere workshops, og vi vil desuden tilbyde et særligt forløb med yoga og hypnose, hvor der blandt andet vil være fokus på selvhypnotisering, siger Ditte Hjort, der tilbyder hypnoseterapi på sin klinik.

Årets historier

Vi ser tilbage på årets mest populære historie på billund-ugeavis.dk

Vi finder personerne fra historierne igen og hører, hvordan det sidenhen er gået dem

Historien om at Flow In Mind startede op, var en af de mest læste artikler i 2019

Læs den her: billund-ugeavis.dk/billundugeavis/Nyt-fitnesscenter-og-alternativ-behandling-i-Billund/artikel/404673

Annonce

Terapi på deltid

FlowInMind er en deltidsbeskæftigelse for alle tre behandlere, der til dagligt arbejder som fysioterapeuter i henholdsvis Vejle og Kolding. Hverken Ditte Hjort eller Marie Louise Pedersen har planer om at droppe deres faste arbejde og udelukkende satse på deres behandlinger i Billund.

- Jeg ville komme til at savne det kollegiale og patienterne i Vejle. Jeg har omkring to klienter om ugen her i Billund, og det fungerer godt. Det er rart, at der kommer folk igennem, men det er også dejligt med et roligt flow, siger Ditte Hjort, og Marie Louise er enig:

- Det skal føles godt for os, og det er dejligt at have tiden til at kunne gøre en forskel for andre mennesker.

Poul Erik Pedersen har også mærket en interesse for kranio-sakral terapi, som han tilbyder. Kranio-sakral terapi bruges blandt andet mod stress, piskesmæld og migræne.

- Det er gået rigtig fint, og jeg har to behandlinger om ugen, siger Poul Erik, der dog håber, at han engang i fremtiden kan gå ned i tid på sit arbejde i Kolding.

- Jeg vil gerne gå ned i tid, så jeg kan fokusere mere på klinikken her, siger Poul Erik. Hvornår det bliver, er dog uvist, men det er heller ikke det vigtige:

- Det vigtigste er at hjælpe patienterne, og at vi selv udvikler os og lærer nyt, siger Poul Erik Pedersen.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce