Annonce
Billund Ugeavis

Folkekirkens Nødshjælps indsamling bliver digital

I Nepal ødelægger klimaforandringerne de traditionelle rismarker. I landsbyen Parsatal har indbyggerne fået hjælp til at lave de tidligere rismarker om til en fiskesø. Hvert år sætter Folkekirkens Nødhjælp 5.000 småfisk ud i den kunstige sø. Foto: Jakob Dall

Billund: Folkekirkens Nødhjælps traditionsrige sogneindsamling er for andet år i træk ramt af corona, så der kommer ingen og banker på din dør søndag den 14. marts.

Det har ellers været fast tradition siden slutningen af 1990’erne, hvor Folkekirkens Nødhjælp har holdt deres årlige sogneindsamling. Men på grund af corona-pandemien må indsamlingsbøsserne blive i skabet. I stedet opfordres danskerne til at støtte verdens fattigste digitalt.

- Måske er det ikke helt skidt at være tvunget til at tænke nyt. Vi skal nok få til det til at fungere, så vi stadig kan hjælpe verdens fattigste, siger Michael Tvermose, indsamlingsleder i Grene Sogn, Billund og Grene kirker.

Man kan i år støtte via hjemmesiden indsamling.noedhjaelp.dk, via SMS på 1911, hvor man støtter med 75 kr., 150 kr. eller 300 kr., hvis man skriver henholdsvis "TRÆ", "VAND" eller "KLIMA". Det er også muligt at støtte via Mobilepay på nummeret 114400. Skriver man 8943 i kommentarfeltet, så er det Grene Sogns sognekode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce